Astrologia natala

Astrologia natala

Astrologia natală

Astrologia natală este analiza obiectivă a astrogramei natale, este prima etapă în studiul acestei științe străvechi.

Cunoașterea propriei noastre ființe reprezintă primul pas în astrologie, deoarece pentru a ajuta sau a transforma pe ceilalți este necesar ca în prealabil să ne ajutăm și să ne transformăm pe noi înșine, pentru ca astfel să putem conștientiza adevărata noastră natură divină.

Astrologia ne pune față în față cu noi înșine, cu toate calitățile, aptitudinile dar și cu toate defectele și slăbiciunile noastre (motive evidente pentru a înțelege necesitatea schimbării, a tranformării, a evoluției vieții noastre), trezind din adâncul ființei puterea, voința, încrederea în sine, curajul, fermitatea, perseverența, atenția, discernământul, dar și sensibilitatea, dragostea, bunul simț, compasiunea, altruismul, înțelegerea etc.

Astrologia ne ajută să observăm mult mai repede anumite defecte, frici, lipsuri, prejudecăți și astfel să nu mai fie cazul de a învăța din zeci de experiențe pentru a înțelege ceva esențial, când prin descifrarea hărții natale putem conștientiza ceea ce suntem cu adevărat și cum să înlăturăm aceste probleme. Acesta reprezintă, de fapt, primul motiv al îndemnului spre autocunoaștere, îndemn de a fi cu adevărat noi înșine oriunde și în orice situație.

Astrologia natală se bazează pe analiza directă a planetelor în semne, case și conjuncturi urmărind să pună în evidență calitățile și defectele pe care le moștenim.

Calendar Evenimente

July 2020
M T W T F S S
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031