Astrologia previzionala

Astrologia previzionala

Astrologia previzională

Este o latură foarte mediatizată a acestei științe oculte, din cauza faptului că mult timp se asocia astrologia cu ghicitul viitorului. Chiar și în prezent peste 80 % din întrebările adresate unui astrolog sunt în legătură cu predicții pentru diferite domenii ale veții. Omul zilelor noastre a ajuns într-o etapă foarte delicată din cauza nesiguranței evenimentelor viitoare. Încrederea în oameni s-a restrâns la câteva persoane, iar mulți nu au încredere nici măcar în ei înșiși, grija pentru ziua de mâine, fuga după câștiguri materiale face ca oamenii să caute cu disperare o soluție obiectivă, cel puțin pentru liniștea lor sufeltească. În această epoca noua astrologia ca stiinta divinatorie va juca un rol foarte important în evoluția ființei umane și a societății în care trăiește. Mulți ar dori să afle ceva cert despre viitorul lor și tocmai din cauza apelează la ghicitori în palmă, în cafea, clarvăzători. Din păcate sunt mulți care profită fără scrupule de naivitatea oamenilor disperați, oameni cu zeci de probleme, care primesc în general acele răspunsuri pe care doresc să le audă și astfel nici măcar nu-și dau seama că de fapt se învârt în același cercuri vicioase.

În zilele noastre horoscoapele au inundat ziarele, revistele, posturile de radio și televiziune, însă de cele mai multe ori ceea ce se prezice pentru o anumită zodie nu este adevărat, fiindcă acest tip de analiză ia în considerare doar o mică parte (poziția Soarelui) din ceea ce constituie analiza completă și exactă a astrogramei propriu-zise. Dincolo de zodia în care ne-am născut ” caracterizată de pozitionarea Soarelui ” o importanță mare au și celelalte planete precum și alte elemente componente ale astrogramei. Pentru a întocmi o astfel de hartă este necesar să cunoaștem nu doar ziua, luna și anul nașterii, ci și ora și locul nașterii. Doar prin aceste date se poate obține un răspuns plauzibil, altfel totul rămâne cu un caracter general, cu o veridicitate de aproximativ 10%.

O concluzie reală se poate trage doar prin analiza completă a hărții natale (situația cerului în momentul nașterii), sau prin raportarea acesteia la poziționarea astrelor pe cer pentru un anumit moment dat, dacă vrem să facem previziuni.

Astrologia predictivă se bazează pe un studiu complex al situațiilor planetare, iar asta se poate realiza doar de către un astrolog care are experiența practică necesară pentru a realiza o analiză de siteză, să localizeze acele valori cauzale care pentru perioada respectivă au o utilitate în evoluția acelei ființe, fenomen, activitate, stare etc.

Personal am sesizat ca in urma cu 15 ani predictiile se potriveau mult mai bine dacat in prezent, iar asta se datoreaza in primul rand transformarilor planetare deosebite prin care trece umanitatea. Datorita complexelor interactiuni ce se petrec intre constientul, subconstientul nostru si subconstientul colectiv, in ultima perioada sa observat o cresterea semnificativa a utilizarii liberului arbitru, ceea ce a condus si conduce la ampificarea puterii decizionale. Astfel, predictiile au din ce in ce mai putine sanse de a se implini, revenindu-le mai degraba rulul de a avertiza si de a atentiona.

Cursurile de astrologie previzionala integreaza cu atentie aceste noi transformari si permit sa utilizam aceasta stiinta pentru a aduce viitorul si trecutul in magicul prezent al vietii noastre.

Vom invata metode de determinare a celor mai eficiente momentepentru diverse actiuni spirituale si materiale

Vom studia despre semnificatoa oculta a ciclurilor planetare, indicatori valorosi in decizile noastre cotidiene

Vom aborda tehnicile de calcul a tranzitelor planetare, a revolutiei solare si a progresiilor planetare pentru a intelege dedesupturile prioritatilor vietii noastre