Astrologia relationala

Astrologia relationala

Astrologia relatională

Astrologia relațională este o reflexie profundă a activităților interumane si analizează mecanismele de comunicare, de interdependențe si mai ales pune în evidenta rostul real al fiecărei relații.

Orice relație știm că se bazează pe două aspecte principale: asemănăre și complementaritate. Există trei niveluri elementare de studiu prin care Astrologia înglobează latura relațională: fizic ” înfățișare, comportament, exprimare, senzualitate, charismă; emoțional ” ceea ce caracterizează senzațiile, trăirile, stările interioare, permițând conștientizarea bărbatului interior, respectiv a femeii interioare, tendințele subconștiente, gândurile ascunse, mental și spiritual ” pune în valoare latura superioară a relațiilor dintre oameni, însă acest plan devine activ atunci când se urmărește într-un mod sincer transformarea problemelor ce apar, în echilibru și fericire.

Spiritualul există în fiecare relație doar că de multe ori nu îl conștientizăm sau nu-i dăm importanța cuvenită, iar datorită orgoliilor, a pretențiilor care apar în diferite situații, gândirea rațională, materialistă tinde să acopere din ce în ce mai mult aceste valori spirituale, subminând expresia înălțătoare a iubirii. Fiecare cuplu care va reuși să înțeleagă importanța integrării spirituale iși va da, astfel, prioritate trăirilor sufletești va reuși mult mai ușor să depășească dizarmoniile existente.

In cadrul cursurilor de astrologie relationala vom aborda urmatoarele teme:

– rezolvarea conflictelor relationale

– ce fel de relatie ne dorim si cum sa ne depasim prejudecatile si fricile pentru a atrage o relatie armonioasa de cuplu

– localizarea si solutionarea tensiunilor de factura afectiva si erotica

– limbajul afectiv si cel erotic din perspectiva astrologiei

– cum sa comunicam mai bine si pe limbajul celuilalt

– care sunt aspiratiile comunie si cum se pot cultiva

– testele spirituale in cadrul unei relatii de cuplu

 

Calendar Evenimente

July 2020
M T W T F S S
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031