Consiliere

Astrologia si DHARMA - astrohelios

 ”Au fost vremuri în care oamenii comunicau cu zeii din cer, iar ofrandele aduse pe altare făceau să apară semne, viziuni, inspiratii, profetii pe care oracolele acelor popoare le desluseau prin arta lor divinatorie”

Interpretarea astrologică (ASTROGRAMA) se fundamentează pe consilierea directă, “fată în fată”, în care, în urma analizei atente, folosind modalităti inedite de evaluare (studiate în cadrul Scolii de Astrologie Helios). Atunci când nu se poate stabili o întâlnire live, consultatia astrologică se poate realiza prin video skype 
Urmărim să-ti răspundem la întrebările care te preocupă si realizăm analiza atentă si astrologic fundamentată a diverselor situatii existentiale, relationale sau personale la care doresti clarificări si răspunsuri.
Afirmatiile prăpăstioase negativiste, prognozele de gen ”sigur asta se va petrece”, evaluarile fantasmagorice horoscopistice, NU fac parte din meniul metodelor pe care le abordăm.
NU ghicim în stele, NU presupunem si NU vrem să convingem pe nimeni. Doar analizăm cu mare atentia astrograma si intrebările tale, iar apoi iti expunem variante de raspunsuri si predispozitii posibile, urmând ca de fiecare data TU SĂ DECIZI CE VREI SĂ FACI CU ACESTE INFORMATII SI CUM SI CÂND VREI SĂ LE PUI ÎN PRACTICĂ  !!!
La final vei primi si o ÎNREGISTRARE audio în format mp3, pe care o poti reaudia ori de cate ori doresti. Garantăm CONFIDENTIALITATEA integrală a materialul audio înregistrat. Acesta se poate copia pe un stick usb, pe telefonul mobil sau la cerere se poate trimite si prin e-mail.
Întrebări des întâlnite la consultatiile astrologice:
 • Mă confrunt cu o problemă relatională (de comunicare, de infidelitate, de gelozie etc). Merită să mai investesc în asta sau să ne despărtim ?
 • M-am îndrăgostit si doresc să stiu care sunt intentiile reale ale acestei persoane, respectiv dacă ne potrivim?
 • Care este menirea mea spirituală ? Ce este cel mai important pentru mine în viata asta ?
 • Am o problemă de sănătate. Care este cauza si ce tratament mă va ajuta cel mai mult ? Când este cel mai bun moment pentru începerea tratamentului / interventiei pentru a avea eficenta maximă ?
 • Care este perioada propice pentru schimbarea locului de muncă si către ce domeniu să mă îndrept ? Nu stiu exact ce mi se potriveste
 • Când să demarez aceasta afacere ? Este bine să mă asociez cu acest partener ?
 • Această călătorie îmi este profitabilă. Merită timpul investit ?
 • Nu reusesc să rămân însărcinată. Ce sanse avem pentru a avea un copil? Sau mai bine să adoptăm ?
 • Copilul meu este neascultător. Cum poate fi ajutat să învete mai bine si să fie mai respectuos ?
 • Care sunt calitătile si defectele mele ?
 • Unde este bine să îmi construiesc casa: la tară sau în oras ?
 • Cum să armonizez relatia cu părintii mei, mai ales cu tatăl ?
 • Este bine să dau la facultatea de geografie sau mai bine la pihologie ?
 • … si orice altă întrebare la care doresti să afli un răspuns
Prin consultatia astrologică putem aborda domenii de viață precum:
relatii de cuplu, comunicarea si initimitatea relatională, relatiile părinte-copil, relatii de afaceri, cu vecinii, cu rudele etc.
astrologie educationala si analiza profesiei, ce cuprinde astrograma copiilor, cum să-si valorifice potentialul, la ce scoală si apoi la ce facultate să se orienteze, alegerea carierei, întelegerea vocatiei profesionale, schimbări ale locului de munca, integrarea eficienta si armonioasă în plan social etc.
– analiza dificultătilor si provocărilor cu care ne confruntăm: boli fizice, psiho-emotionale (de ex. depresii), datorii finaciare, traume, gelozii, frici, conflicte cu diverse persoane, dificultăti de adaptare etc
– întelegerea cât mai eficientă a potentialitătilor ce există în noi, calitati si defecte, înzestrări deosebite, talente, hoby-uri si pasiuni ce ne completează viata
preocupările spirituale, sufletesti, credinta si relatia cu Dumnezeu, calea spirituală si cu ghidarea spirituală, semne ce ne conduc spre revelarea menirii noastre spirituale
cauza astrologică a bolilor si problemelor de sănatate, momente benefice pentru începerea tratamentelor, predispozitia către carente, organe mai sensibile etc
-evaluarea atenta a momentelor importante din viitorul apropiat prin intermediul tranzitelor planetare pentru a cunoaste predispozitia si tendintele influentelor astrelor în fiecare domeniu al vietii noastre. Cu mentiune clara, ca astrele înclină, dar nu determină. Aceste metode de analiză ne ajută să luăm decizii corecte si în armonie cu ritmurile cosmice ale astrologiei, să descoperim momentele bune si cele mai putin favorabile pentru diverse activităti si planuri pe care dorim să le realizăm
Etapele interpretării:
1. Se introduc datele de nastere (data, ora, minutul si locul nasterii) într-un program de astrologie pentru a se genera ASTROGRAMA, un instantaneu al pozitiei planetelor si stelelor de la un anumit moment dat
2. Localizarea pe astrogramă a întrebării formulate (fiecare întrebare se studiaza în mod distinct si este identificat cu un anumit simbol astrologic)
3. Interpretarea semnificatiei simbolurilor planetelor, caselor, conjuncturilor aferente în raport cu dispozitia solicitantului
4. Răspunsul final, ca rezultat efectiv al studiului si cercetării
Pretul unei consultatii este de 50 euro / ora pentru persoanele care au venituri in Romania si Republica Moldova si 80 euro / ora pentru toti cei care au venituri în strainatate
Informatii si programari: zoltan@astrohelios.ro sau 0757086584
PRINCIPIILE SPIRITUALE ALE INTERPRETĂRII ASTROLOGICE
”Întreaga viată este un joc complex de simboluri între om si marele Univers cu bolta sa infinită de stele. Fiecare semn, fiecare pulsatie, fiecare ciclu, chiar si dansul firului de iarbă, reprezintă ceva anume si are un rost clar determinat de Creatorul a tot ce există, Dumnezeu. Totul este interconectat în magia existentei fizice, vizibile si a creatiei subtile, invizibile”
Astrologul a fost dintotdeauna magicianul, preotul, servitorul si protectorul legilor divine ale creatiei. Cine oare ar putea altfel să pătrundă lumea fascinantă a arhetipurilor fără să desluseasca mai întâi tainele principiilor care stau la baza lumii fenomenale ?
Astrologul este atât ”omul de stiintă” cât si tălmăciutorul simbolurilor cerului. El stie că destinul fiecărei creaturi este revenirea la originea lor divină prin descoperirea si parcurgerea drumului propriu, a menirii si ”de ce-lui” vietii.
Descifrarea semnelor cerului este relativ usoară, însă adaptarea si particularizarea acestor informatii la nivel personal, necesită o temeinică experientă si maturitate atât în practica astrologiei cât și în viata de zi de zi.
”Nu poti citi mai multe semne decât nivelul spiritual pe care te afli în acel moment”
Poti avea inspiratii, poti să percepi empatic, poti să fi ajuns la conluzii pertinente, logice, însă adevărata interpretare astrologică necesită în primul rând să fi dobândit discernământul spiritual si întelepciunea prin care să respecti în totalitate LIBERUL ARBITRU al celorlalti.
Consultatia astrologică (interpretarea astrogramei) se fundamentează pe analiza simbolurilor planetare  din ”fotografia” cerului din momentul nasterii persoanei respective.
În astrologia modernistă există o multitudine de metode si tehnici de interpretare, însă, metodele ce au fost sintetizate de marii maestrii ai astrologiei din antichitate si apoi din evul mediu si-au dovedit autenticitaea si valoarea prin verificarea practica si  rezultatele  pe care le-au obtinut  in decursul timpului. Din acest motiv obisnuim să afirmăm, pentru cei cu o gândire predominant cerebrală, că astrologia este rezultatul unui melanj de mai multe milenii între psihologia practică a cunoasterii sufletului si personlitătii omului si statisticile observării miscării si pozitiei planetelor.
Metodele studiate în cadrul Scolii de Astrologie ”Helios” în cei 21 de ani practică, au scos la lumină modalități viabile și au înlăturat gradat ”mărăcinile” teoriilor sterile ce au rezultat din dorinta egotică și nevoia de importanță jenantă a multori pseudo-astrologi moderni.
Astfel, consultatia astrologică devine un dialog profund spiritual între solicitant si astrolog în care se urmează pasii metodelor de interpretare ce derivă din analiza sirului de întrebări pe care astrologul le primeste spre interpretare.
articol scris de Bartha Zoltan