Diana Serban

diana mic

Diana Serban

profesor astrologie, coordonatoare grup pt promovarea feminitătii

Sunt nascuta in zodia Sagetatorului si am ascendentul in Rac.

Practic astrologia de 12 ani si am urmat inca de la inceput cursurile Scolii de Astrologie Helios, unde am ramas membra pana in prezent… si voi ramane in continuare J

Am terminat cursurile Universitatii Babes Bolyai, Facultatea de Stiinte Politice si Administrative, cu specializarea in jurnalism.

M-am specializat in special in studiul astrologiei relationale . Am creat un site specializat in astromariaj, astrograme pentru cupluri, care are o oferta foarte variata – www.astromariaj.ro

Am dezvoltat o ramura speciala pentru utilizarea astrologiei in dezvoltarea personala pentru femei, deoarece am urmat mai multe cursuri de trainer in dezvoltare personala pentru femei in cadrul Asociatiei VENUS – pentru elevarea femeii, in ultimii 10 ani.

In prezent, sustin atat cursurile de astrologie (astrologie natala, previzionala si relationala) predate in cadrul Scolii Helios, cat si cateva seminarii specializate pe diverse teme.

Seminarul “Revelarea si explorarea calitatilor noastre feminine” il sustin de aproximativ 3 ani in diverse orase din tara si din strainatate si pana in prezent au participat mai mult de 500 de femei. Este un seminar dedicat descoperirii calitatilor extraordinare care exista in fiecare femeie si care pot fi cu usurinta revelate cu ajutorul astrogramei. Tocmai de aceea, acest seminar ofera un cadru foarte frumos  si util femeilor care doresc sa se descopere, sa isi trezeasca si mai mult natura feminina si astfel sa devina niste femei exceptionale.

Seminarul “Testele karmice” este un seminar aparte, dedicate atat femeilor, cat si barbatilor si care pune in evident, in astrograma fiecarui participant, care sunt cele mai importante teste cu care ne confruntam in aceasta existent si care sunt lectiile de viata care ne ajuta sa crestem sis a evoluam in aceasta existenta. La aceste seminarii, se discuta pe astrograma personala a fiecarui participant si de fiecare data se creeaza o atmosfera foarte propice dezvoltarii personale pentru ca fiecare invata in acest fel de la ceilalti si are ocazia sa se obiectiveze.

In ultima vreme, am studiat foarte mult astrologia medicala si am sustinut cursuri pe aceasta tema  la Atena si la Munchen, unde am fost invitata. Urmeaza sa dezvolt aceasta ramura a astrologiei si la noi in tara.

Este in lucru acum un curs special despre Luna,fricile din subconstientul nostru si modul in care le putem depasi. Acesta va fi un curs mai complex, in care va fi o parte importanta de psihologie si dezvoltare personala, pe langa elementele de astrologie.

In prezent, ofer consultanta in astrologie natala, previzionala, relationala si medicala.

E-mail: dianaserban78@yahoo.com

Web: astromariaj.ro

Telefon: 0746021055