Dr. Tarnoki Gabor

Dr. Tarnoki Gabor

Am 63 de ani si am absolvit Universitatea de Stiinte Economice unde am obtinut două diplome în marketing international si doctoratul unde am devenit consultant specialist în probleme economice internationale. Până la vârsta de 45 de ani am lucrat în comertul extern. Multi ani am locuit în zone cu pupulatie arabă, engleză, spaniolă si am avut ocazia să călătoresc pe jumătate din planeta prin delegatiile profesionale de care am avut parte. Marea tranzitie a început în viata mea în 1995 când am început practica astrologiei, ce a devenit în ultimii 21 de ani activitatea mea principală. După ce am absolvit toate cursurile autohtone (din Ungaria) am început să sustin prelegeri, consiliere astrologică personalizată, scriu articole si predau astrologie. Am fost co-autor la calendarul conjuncturilor anuale din 1988, aparut la Budapesta. Am tradus si am publicat cartea lui Edna Copeland Ryneveld despre Tranzitele planetare, respectiv opera marelui astrolog Gouido Bonatus (1210-1295) ce cuprinde o culegere de aforisme ale astrologiei traditionale ale marilor practicieni din secolele anterioare. Am publicat mai multe articole în revista Radix al Forului Astrologilor din Ungaria si mai multi ani am coordonat editorialul astrologic de pe paginele de telext al Magyar ATV si Satelit TV.

              În 2000 am cunoscut-o pe Kristina Waardahl care locuieste cu familie ei in Suedia si care tocmai atunci absolvise cursul QHP sustinut de Olivia Barclay (1919-2001). Prin ea am cunoscut fascinanta lume a astrologiei orare si am descoperit unicitatea si valoarea incontestabila al acestei stiinte precum si munca titanică a celui care a fost cel mai mare maestru din toate timpurile: William Lilly (1602-1681).

Kristina, la îndemnul Oliviei, în 2003 si-a redactat cartea ”Astrologia orară în practică”, iar în acelasi an am pus împreună bazele filialei maghiare a Facultatătii de Astrologie Traditională Sudeză ITA (Institute of Traditional Astrology) la care colaborăm si în prezent.

Am tradus împreună si am publicat cele trei cărti a lui John Frawley (celebrul astrolog englez, discipol al Oliviei) iar cea mai mare provocare a fost traducerea si adaptarea în limba maghiară a capodoperei lui William Lilly, ”Astrologia Crestină” ce a văzut lumina tiparului în 2011.

              Activitătile mele prezente:

  • Profesor de astrologie în cadrul facultatii suedeze ITA, unde sustin cursuri la distantă

  • Rectificarea orei de nastere prin intermediul evenimentelor existentiale de până în prezent

  • Analiza si evaluarea astrologică a cunoasterii de sine, a valorilor si aspiratiilor sufletesti ce stau la baza împlinirii destinului nostru

  • Structurarea unor strategii de eficientizare a vietii si de programare a celor mai favorabile momente pentru luarea deciziilor importante (căsătorii, conceptia copiilor, întemeierea unei firme, demararea unori activităti economice, semnarea de contracte, vânzari-cumpărări, modificări de domiciliu etc)

  • Analize relationale (relatia de cuplu, provocări în căsnicii, relatia părinte-copil, relatiile de parteneriat si colegialitate, relatia sef-subaltern, profesor-elev, etc)

  • Sfaturi pentru cresterea si educarea armonioasa a copiilor, alegerea directiilor principale ale vietii sociale: ce fel de scoală, studii superioare, profesia

  • Alegerea asociatilor potriviti în parteneriate de afaceri, studii de fezabilitate

  • Prelegeri , prezentări media, articole si studii diverse în sfera astrologiei

 

Contact:

Adresa: 1062 Budapest, Andrássy út 88-90.

Mobil: +36-702-109-109

E-mail: mediter-tga@tvn.hu

Calendar Evenimente

October 2020
M T W T F S S
« Feb    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031