Echinoctiul de Primăvară 2016

Echinoctiul de Primăvară 2016

ANALIZA ASTROLOGICĂ A ECHINOCȚIULUI DE PRIMĂVARĂ 2016

Prof. astrolog Bartha Zoltan

 Echinocțiul de primăvară descrie începutul ciclului anual astrologic, fiind utilizat din vremuri străvechi ca un punct de reper (al energiei începutului) pentru predicțiile anului care urmează. Sunt mai multe metode de analiză, printre care cea mai populară este raportarea ascendentului momentului la capitala țării pentru care se emite predicția, precum și integrarea unor elemente specifice din simbolismul hărții primei Luni Noi de după Echinocțiul de Primăvară.

              Vom trata în cele ce urmează atât metoda analizei mundane pentru România cât și analiza generală a conjuncturilor planetare ale acestui moment de început de an astrologic.

 Semnificația conjuncturilor planetare a ECHINOCȚIULUI DE PRIMĂVARĂ 2016

Specificul acestei perioade de început de An Solar (ce echivalează dintr-o altă perspectivă a astrologiei Lunare cu momentul de Lună Nouă), este determinat de conjuncturile pe care la formeaza Soarele în acest moment

Soarele formează doar două conjucturi planetare, destul de ”comune”, aspecte care se întâlnesc destul de des în mișcarea lor aparentă pe cer.

Soarele în conjuncție aplicantă cu planeta Mercur.

Toate planetele în afară de Marte, atunci când se apropie de Soare suferă un efect de ardere pe care în astrologie o numim combustie. Astfel planetele conjuncte, combustionate de energia intensă a Soarelui își pierd din puterea de exprimare și devin ”dependente” și controlate de acesta. În astrologia predictivă, combustionarea planetei Mercur arată o modificare uneori radicală a modului de gândii, a circulației informației, aduce revelații celor care accesează energia sa superioară, supramentală. În aspect nefast acestă conjuntură în momentul Echinocțiului de Primăvară predispune a la un an în care cei slabi la minte, cei lipsiți de integritate și etică, vor fi mult mai ușor de mainipulat și convinși asupra unori valori ce nu le aparțin.

Mercur fiind și în poziție de exil și cădere în ultima decadă a zodiei Peștilor, suntem atenționați să fim mult mai selectivi și plini de discernământ atunci când intrăm în posesia diverselor informații fie de ordin spiritual fie de ordin material. Se recomandă ca în noul an astrologic să avem umilința și curajul de a ne consulta cu persoane competente și să evităm încăpîțânarea de a face doare de ”capul nostru”. Putem apela cu multă încredere la științele divinitarorii autentice precum este astrologia, iching-ul, numerologia etc.

Fiind și o conjuncție aplicantă, sau altfel spus o combustie în formare, efectele sale pozitive și negative se vor amplifica gradat, o dată cu apropierea de momentele de echinocții și solstiții și vor scădea la fel de gradat în perioadele de după aceste momente. Combustia aplicantă este de regulă o prevestire nefastă pentru cei care sunt foarte puternic ancorați în sfera inferioară a planetei Mercur, adică în ego, în preocupări materiale excesive. Pentru acei practicanți spirituali care practica metode și tehnici de concentrare, meditații, accesează stări supramentale, acest aspect astrologic va amplifica liniștirea mentalului, explorarea momentului prezent și chiar transcenderea mentalului inferior, supunerea și ”strunirea” egoului.

Soarele în trigon aplicant cu planeta Marte

Soarele și Marte au același temperament: fierbinte și uscat. Din acest motiv aspectele pe care le generează sunt într-o foarte mare măsură puternice si dinamice, oferind o ambianță energetică în crescendo, amplificând pasiunea, dispoziția de a acționa, de a iniția, de a risca. În acest context particularizat, Marte fiind într-o poziție peregrină, va conferi un efect totuși moderat, iar efectele expuse mai sus se vor manifesta conjunctural și în funcție de predispozițiile persoanelor care au dinamizate în aura lor temperamentul unificat al celor două astre (Soarele și Marte): poftă de viață, efervescență, aspirație, competitivitate creativa, forță de autosesizare și autodepășire.

Trigonul aplicant dintre Soare și Marte predispune în astrologia predictivă la evenimente constructive, ce au un efect de trezire și depășire a inerției. Este posibil ca multe ființe umane care au tot amânat valorificare diverselor aspirații sufltești să trăiască în această perioadă o excepțională stare de luciditate urmată de asumarea propriilor acțiuni și demararea conștientă a unor activități creative, reușind astfel să scoată la lumină și să valorifice potențialități valoroase ce există în destinul lor.

Apropierea arminioasă a celor două astre, va predispune la evenimente globale pozitive, adesori situații imprevizibile și dezarmante, ce pentru mulți va avea un efecte de trezire, de surpriza foarte bine venită. Din acest motiv recomandam ca în acest nou an astrologic să ÎNDRĂZNIM să fim cu adevărat autentici, să fim noi înșine și să avem deplină încredere că orice acțiune divin inspirată, consacrată și realizată cu consecvență va avea atât un efect de armonizare a vieții noastre cât și un rol de protecție energetică împotriva atacurilor subtile a demonilor, a vapirismului energetic, a stărilor emoționale negative.

Luna în semnul zodiacal al Leului

Dincolo de valoarea medie a acestei poziționări peregrine în zodia Leului (adică nu este nici într-o poziție puternică – demnitate, dar nici într-o poziție slabă – debilitate), datorită cojuncturilor excepționale pe care le formează cu plantele Saturn și Uranus, Luna devine un punct focar rezonator al unei așa zise ”piramide de foc”, ce predispune la o perioadă mari transformări spirituale și sociale.

Luna în trigon separant cu Saturn

Aspectele separante arată ceea ce s-a petrecut, iar trigonul indică ceva benefic. Putem asocia aceasta conjunctura cu o situație în care au fost semănate într-un sol fertil semințe foarte bune ce urmează să încolțească și apoi să dea roade în perioada ce va urma. Asta prevestește ceva foarte bun, iar dacă îl privim pe Saturn ca fiind planeta karmei, putem concluziona că în acest nou an astrologic din subconsștientul colectiv (Lunar) al umanitatății se vor trezii multe elemente și valori deosebit de favorabile ce vor oferi un impuls de restructurare pozitivă mai ales în sfera administrativă, a politicului, al organizării și utilizării eficiente a timpului. Uneori acest trigon în desfacere poate readuce la suprafață obiceiuri, învățături străvechi ce au fost uitate sau intenționat mușamalizate și pe care umanitatea să le îmbrățiseze din nou ca un model de simplificare si esențializarea vieții, contracarând astfel efectul foarte nociv al consumatorismului societății actuale.

Luna în trigon separant cu Uranus

Uranus este considerată planeta geniilor, a învențiilor geniale, a inovațiilor și originalității, iar în aspect superior reflectă starea de releu, de canal divin de comunicare, de racordare a ființei umane la inspiratiilor Dumnezeiești. Trigonul separant cu Luna, denotă un gen de reinventare a stilului de viață, în sensul îmbunătăririi sale calitative. Posibil ca multe descoperiri stiințifice sau chiar invenții uimitoare din alte epoci să devină cunoscute și accesibile multor ființe umane. Vom asista la o reala revoluție a energiei libere ce se va concretiza sub forma unori ”ecologizări” și eficientizări a diverselor sectoare industriale.

Partea cea mai specială este conexiune acestui trigon în piramida de foc mai sus amintită în care se integrează și planeta Saturn. Energia subtilă a focului dinamizată în felul acesta de cele trei planete, va declanșa un val de energie creativă ce va inspira multe mii de persoane cu mintea deschisă să își asculte intuiția, să urmeze vocea inimii și să adopte o sinceră stare de dărurie necondiționată în favoarea și folosul întregii umanități și a minunatei noastre planete albastre, ce poarte numele initiatic de Gaia.

Saturn simbolizând TIMPUL, Uranus reprezentând SPAȚIUL, iar Luna fiind semnificatorul SUBCONȘTIENTULUI COLECTIV și aceste trei planete aranjate în forma unui triunghi echilateral în cele trei semne zodiacale de foc (Berbecul, Leul și Săgetătorul), ne revelează un moment istoric ce poate fi considerat începutul unei noi etape în evoluția întregii umanități. Îndrăznim să facem această afirmație cu mențiunea că ceea ce se prefigureaza prin asta, este de fapt o bucată importantă de ”puzzle” în marea imagine a destinului umanității.

Datorită faptului că planeta Saturn este și vârful unui ”careu în T” ce este format de cuadraturile cu Jupiter, Venus si Neptun, va deveni în realitate planeta focar al piramidei de foc si regentul întregii teme astrologice a momentului Echinocțiului de Primăvară. Din această perspectivă putem emite ipoteza că va fi un an în care șansele de a ne desprinde de efectele nefaste ale karmei negative acumulate vor fi mult corelate cu împrietenirea cu Saturn-Cronos (planeta timpului). Astfel, administrarea armonioasă și buna organizare a timpului vor reprezenta o foarte bună provocare pentru cei care doresc să ”dea cezarului cea ce este a cerului si lui Dumnezeu ceea ce este a lui Dumnezeu”.

Prezența planetei Saturn într-o astfel de poziție privilegiată ne ajută să întrevedem o posibilă modificare a curgerii timpului, fie la propriu, fie la figurat, aspect care va permite ca anumite cicluri istorice ce corespund într-un anumit fel tendințelor (trendurilor) umanității, să revină fie ca să ne ajute să învățăm din greșelile trecutului, fie să ne confere o nouă impulsionare pentru reordonarea și eficientizarea calității vieții.

Cele trei cuadraturi aplicante pe care le formeaza Saturn cu planetele Jupiter, Venus și Neptun, în general predispun la perioade mai grele, la presiuni sau uneori chiar la arderi karmice ce vor afecta acele zone de pe glob unde planetele se poziționează în anumite sectoare specifice astrologie mundane. Putem totuși concluziona ca urmează să aibă loc evenimente foarte importante ce vor aduce modificări chiar radicale în sectoarele legislative si administrative ale multor popoare.

Saturn în cuadratură cu Venus aduce revoluții mai ales in sfera artisticului, unde vor ieși la suprafața contrastele dintre arta autentică divin inspirată și așa zisa artă comercială, manipulativă și demoniac inspirată. Se vor realiza în anumite locuri presiuni pentru promovarea unori valori penibile și artiști sau creații bizare, evident inters orientate, însă în alte locuri vom asista la afirmarea (și trezirea spirituală) a unor talente artistice geniale, inspirate chiar de lumile angelice (acesta afirmație fiind corelată cu strânsa conjuncție dintr Venus si Neptun)

Conjunctia aplicantă dintre Neptun si Venus (cunoscând faptul că Neptun este octava superioră a planetei Venus) este un simbol luminos ce vestește ceva de foarte bun augur, ce aduce speranțe, favorizând trezirea în inimile multor ființe umane a unor calități preecum sunt: compasiunea, iubirea detașată, devoțiunea și aspirația față de un ideal spiritual, inspirațiil artistice, capacitatea de rununțare conștientă ce ne pune în rezonanță cu sacrificul Christic, simplitatea, credința în Dumnezeu dublată de o sinceră iubire, profundă, curată, pură.

În anumite condiții acestă conjuncție poate inspira mase de oameni care vor simții o excepțională impulsionare spiritulă, modificarea paradigmelor greșite, renunțarea la multe preocupări inutile si mai ales alocarea unui rol important spiritualității și a relației cu Dumnezeu.

Venus în cuadratură separantă cu Marte oferă o viziunea asupra greșelilor trecutului, parcă arătând cu degetul ce să NU facem, unde trebuie să ne corectăm. Fiind un cuplu de forțe planetare ce pentru noi de pe acestă planetă conferă o viziune complementară între natura feminină și cea masculină, fiind într-un aspect dinamic în momentul Echinocțiului de Primăvară, ne atenționează asupra tendințelor subconștiente (manipulate de anumite interese perverse) ce conduc la amestecarea stranie a polarității, preocupărilor, tendințelor, comportamentelor, angajamentelor pe care le asumă femeile și bărbații.

Din cauza faptului că Marte primește un trigon aplicant de la Soare, aceste contraste vor fi deconspirate de multe ființe umane care vor da dovadă de o minimă inteligență și este posibil să asistăm la apariția unori lucrări, cursuri, curente care să promoveze armonia dintre femei și bărbați și care să pună în valoare rolul distinct și foarte clar al celor două sexe. Aceste demersuri vor reprezenta elementele precursoare ale marilor transformări culturale de pe acestă planetă. Acest trigon aplicant predispune la ieșirea la lumină a multori greșeli care au fost făcute, fără însă să alunece în penibilul cult al păcatului sau sentimentele autodistructive de mea culpa.

Venus în opoziție aplicantă cu Jupiter pune în evidență o gamă foarte complexă de contraste ce există atât între oameni cât la și modul general în societatea în care trăim. Cei care se simt deja agresați de influența abuziva a economiei de consum, vor căuta să gasească soluții alternative, autosustenabile, prin care să elimine gradat diferitele forme de dependențe ce s-au creat în viața lor. Posibil să asistăm la reale opoziții conflictuale între diverse categorii de persoane care încă sunt sub influența ”sedativă” a reclamelor subliminale și a educației superficiale cu privire la asta. Însă exact aceste conflicte vor declanșa noile revoluții economice ce vor da curaj celor plini de iubire față de semeni să își impună punctul de vedere, să rupă lanțurile sclaviei moderne ce se caracterizează printr-o manipulare crasă a stilului de viață nesănătos și nespiritual. Însă Jupiter, fiind în poziție slabă de exil în zodia Fecioarei, arată că încercările celor care doresc să mențină și să întrețină minciuna, calomnia, corupția, nelegiuirile și a celor care nesocotesc principiile și legile divine, vor fi de fapt doar încercări furibunde în care ei vor împrăștia cu noroi, vor denigra, vor minții, dar NU vor avea puterea de a menține toate acestea pe termen nici măcar mediu pentru că vor fi deconspirați (uneori se vor face de râs și singuri se vor da de gol).

Jupiter fiind în imediata apropierea axei superioare a destinul, Nodul Lunar Nord, această conjunție simbolizează ceva necesar și chiar urgent. Planetele de lângă Nodul Nord au rolul de a contribui la creșterea în bine a ceva, la procesul de dezvoltare și îmbunătățire a unui proces de orice fel, care în esență are menirea de a oferi noi șanse, noi oportunități celor care și-au dat seama că doresc și o viață spirituală

Merită să amintim și de fundalul major al cudraturii dintre Pluton si Uranus  care s-a activat prin 2010 si se menține până în 2019, perioadă ce poate fi numită metaforic ”marea luptă dintre forțe binelui și ale răului”. Acesta conjunctură este potențată în acest an 2016 de un trigon de zero grade dintre Jupiter si Pluton, ce ne revelează că în acest nou an se vor lua decizii foarte importante ce vor influența cursul evoluției umanității. Aceste decizii nu se referă doar la anumite grupuri restrânse ci mai degraba la un proces de trezire spirituală ce va declanșa în subconștientul colectiv o modificare în bine a evoluței evenimentelor, avand chiar și caracterul ocult de alchimizare a unei mari cantități de karmă negativă. Atunci, asemănător (dar pe o altă scară de valori) cu anul 2012, se va dovedi ca rostul profețiilor și a predicțiilor este de a avertiza în vederea trezirii, asumării și transformării și nu de a se împlini. 

Pozitia lui Lilith în astrograma Echinocțiului de Primăvară în zodia Balanței

Lilith este un punct virtual în spațiu generat de mișcare Lunii, de unde și denumirea de Lună Neagră. Semnificația sa în astrologia predictivă este discutabilă și încă se mai realizează cercetări cu privire la asta. Am putea spune totuși că în anumite contribuie la declanșarea unor evenimente care adeceseori duce către revolte, nemulțumiri, frustrări sau răstunări de situații. Ca și termen comparativ, Lilith era în zodia Balanței în momentul Echinocțiului de Primăvară din anii 1989, 1998, 2007, este acuma în 2016 si va mai fi la limită (pe granița cu zodia Scorpionului) în 2025 și apoi doar în 2042. Studiul evenimentelor și a trendurilor care au avut ca numitor comun anii de mai sus, ne arată că în perioada poziției lui Lilith în Balanță se ”eliberează” o cantitate masivă de energie din subconștientul colectiv al umanității, în vedere unui proces de echilibrare (specific de altfel Balanței). Atunci când se acumulează prea multă energie (karmă) ce crează fie dezechilibre în natură, fie în ce privește direcția de evoluție al umanității, forțele subtile ale naturii (unde Luna și punctele sale de convergență – Nodurile Nord și Sud, respectiv Lilith – joacă un rol important) vor declanșa procese polar opuse ce au ca și rol dobândirea unui echilibru între centrare și entropie.

 Semnificația ECHINOCȚIULUI DE PRIMĂVARĂ 2016 din perspectiva astrologiei mundane pentru elaborarea predicțiilor pentru România

 Punctul de plecare în analiza aceastei hărți astrologice este ascendentul din zodia Berbecului și ora planetară a Soarelui. Atunci când există o ”sincronizare” între aceste două focare energetice, harta analizată are o valoare foarte mare, respectiv perioada pentru care se realizează predicția va fi un fundal propice pentru declanșarea unori transformări majore în evoluția evenimentelor acelei țări.

În cazul acestui moment calculat pentru coordonatele Bucureștiului, ascendentul este la 3 grade în zodia Berbecului, aspect care ne conferă un mod cardinal. Adeseori, anii cardinali, sunt plini de evenimente imprevizibile, transformări neașteptate în diferite domenii existențiale, ceea ce ne și confirmă de ce o astfel de temă ne poate oferi informații doar până la Solstițiul de Vară, restul perioadei până la echinoctiul de primăvară 2017 fiind o linie temporală a unori posibilități multiple.

În astrologia mundană fiecare planetă are un simbolism specific, iar în contextul analizei noastre vom face referiri la semnificația acestora în semn, casă și conjunturi

 Soarele simbolizează identitatea națională, sefia statului, președintele, primul ministru, având cel mai important rol în ce privește protecția și dezvoltarea țării respective. În acest context al anului 2016, Soarele este în imediata apropiere a ascendentului, aspect de o valoare deosebită, ce este un semn foarte bun și care prevestește ieșirea la lumină, deconspirarea și mai ales valorificarea resurselor proprii. Adeseori se corelează cu simbolul independenței, a înlăturării unori forme corupte de conducere, modificări ale birocrației.

Ascendentul unei astfel poziții arată direcția corectă de evoluție din perioada respectivă, fiind o prioritate foarte mare. În cazul României, anul 2016 va aduce un nou început, o renaștere din multe puncte de vedere, în care un rol esențial vor juca cei din șefia statului, adică președintele și primul ministru. Calea Berbecului care se așterne pentru următoare perioadă conține în sine un efect de trezire, de renaștere, de pornirea la un nou drum ce va marca mai ales generațiile tinere. Din acest motiv putem să ne așteptăm la anumite reforme la nivel educațional fie prin îmbunătățirea sistemului de învățământ, fie prin lansarea și dezvoltarea unori sistem paralele, private ce vor tinde să înbine în mod armonios structura și educația scolastică cu valori spirituale. Tendința va fi din ce în ce mai mult către metode de învățare ce pun în prin plan nevoile sufletești și doar apoi cele materiale.

Luna simbolizează masele de oameni, resursele naturale ușor accesibile, copiii, educația și obiceiurile alimentare. Fiind foarte bine aspectată de trigoanele de la Saturn și Uranus și plasată în casa a 5-a, evidențiază o inflorire exceptțională a valorilor autohtone ce vor avea efecte de diminuare a tendințelor economice consumatoriste și invazive din export. Casa a 5-a, simbol al valorilor culturale, este o dovada în plus în ce privește orientarea către tradițiile culturale autohtone dar și o inflorire a turismului românesc. Aici sunt incluse mai ales segmentele ce vizează valorificarea resurselor de apă din subsol (apele termale, apele sărate, apele carbogazoase etc).

Luna în peregrinaj în zodia Leului reprezintă o poziționare a multiplelor posibilități care se vor deschide pentru țara noastră și care vor conduce la ridicare nivelului de trai, a condițiilor generale de viață, o creștere a demnității dar și a umilinței majorității oamenilor.

Mercur reprezintă căile de comunicare, educația primară, mass-media. Poziția s-a debilitată va reprezenta o destul mare provocare și chiar un posibil buton declașator a unor conflicte mai mult sau mai puțin discrete. Mercur se află în cădere și în exil în zodia Peștilor, în conjuncție cu Nodul Lunar Sud, sub influența combustiei Soarelui, respectiv și în casa întunecată a 12-a. Dina ceată poziționare nefastă, nu aduce vești foarte bune ci mai degrabă poate arăta presiunile foarte intense de control și de orbire asupra educației primare, respectiv inocularea în sfera mass-mediei a multor informații manipulative și perverse de către anumite organizații oculte malefice (casa 12 și combustia solară). Rolul de contrabalansare și de protecție este dată de asumarea din ce mai conștientă a părinților în îndrumarea copiilor pentru ”cei șapte ani de acasă” pentru ca astfel educația primară să fie impregnată de iubirea necondiționată maternă și paternă.

Venus reprezintă arta, cultura tradițională, sistemul financiar, moda, formele preferate de distracție și deconectare. Venus este predominant într-o poziție armonioasă, în exaltare în zodia Peștilor și în conjuncție cu octava sa superioară, Neptun. Are și conjuncturi disonante, despre care am vorbit în prezentarea anterioară. Efectul de sinteză al aspectelor sale în semn, casă și conjuncturi, predispune le o excepțională înflorire a mai multori valori culturale autohtone în care va iesi în evidență influența religioasă, particularitățile obiceiurilor zonale, dar care se vor dori într-o anumită măsură să fie ”scoase în afara legii” (vezi cuadratura cu Jupiter). Aceste efecte de deculturalizare în favoarea promovării unor curente moderniste comerciale interes orientate, vor promova diverse concerte, spectacole sau alte evenimente culturale/artistice care vor de fapt să submineze autenticul românesc.

Din același motive și organizațiile financiar-bancare vor tinde să exercite o presiune din ce în ce mai mare pentru finanțarea investițiilor și intereselor străine, care însă vor fi cu succes contrate de trezirea multor persoane inimoase, iubitoare de frumos și cu mult respect și stimă pentru România. De asemenea vă atenționăm asupra unor posibile oferte a unori servicii bancare ce se vor prezinta într-o lumină seducătoare și credibilă, dar care pe termen mediu și lung urmăresc în mod perserv anumite interese parșive.

Marte este simbolul industriei, al armatei, al organelor de politie și jandarmerie. Poziția sa pe cuspida casei a 9-a arată o strânsă legătură o străinătatea sau cu anumite instituții străine care doresc să obțină profituri financiare mari de aici și care se prezintă într-o lumină foarte benefică (neptuniană), dar în realitate urmăresc ceva pe ascuns (cuadratura cu Venus din casa a 12-a). Trigonul cu Soarele este salutar, fiindcă va scoate la lumină multe mușamalizări și intenții rele, iar unele măsuri noi și radicale ce vor fi propuse de către preșidenție, vor avea un efect de de redresare a economiei naționale.

Jupiter reprezintă legislația, religia, politica, moralitatea poporului dar și spiritualiatea, etica, dreptatea , adevărul. Poziția sa în casa a 6-a a bolilor, arată că cele enumerate mai sus sunt ”bolnave” și autenticitatea lor lasă de dorit. Prezența Nodului Lunar Nord în apropierea lui Jupiter este un semn de evoluție, de îmbunătățire calitativă, arătând că deja au fost luate anumite măsuri de remediere, iar cuadratura cu Saturn va predispune la tensiuni destul mari ce se vor manifesta în interiorul organizațiilor legislative și religioase. Din cauza opoziției cu Venus din casa a 12-a, aceste tensiuni vor fi create în ce mai mare măsură prin conjunturi artificiale de către persoane ascunse, infiltrate. Prezența organizațiilor secrete implicate în sectoarele guvernate de Jupiter, vor fi deconspirate parțial datorită unori posibile trădări sau interese și manipulari politice.

În plan spiritual se vor înmulții atât numărul căutătorilor și aspiranților cât și a șarlatanilor care vor vrea să profite de aceste ”trend ascendent”. Casa a 6-a este și casa muncii, casa practicinelor și a celor ce manifestă simplitate, abnegație, umilință. Astfel, pentru ai deconspira pe acești pseudo maeștrii de tot felul, cel mai bine este să ne focalizăm asupra rezultatelor, asupra practicii reale. Să nu uităm că întotdeauna pe maestru îl face pratica !

Saturn simbolizeză agricultura, granițele țării, pensionarii, dar și administrația de stat și parlamentul. Poziția sa peregrină în casa a 9-a, în vârful unei piramide și a unui careu în T, arată că aici se va condensa o cantitate masivă de energie. Vor aparea noi legi cu privirea la situația locurilor de muncă și cu privire la pensionari. Vom asista la transformări pozitive în sfera agriculturii, lansarea unor noi concepte eficiente și armonioase de valorificare a resurselor naturale, respctiv la investiții foarte mari din străinătate – acestea ar putea fi chiar fonduri financiare mari pentru relansarea și buna funcționalitate a agriculturii românești. Acest an ar putea fi începutul unui nou ciclu în evoluția țării noastre ce să conducă în mod gradat la acoperirea necesarului de consum din surse autohtone. Astfel, valorificarea resurselor din subsol, respectiv a potențialului imens pe care îl are România, restructurarea forței de muncă va face ca să ne apropiem pas cu pas de împlinirea profețiilor ce privesc misiunea spirituală a țării noastre.

Calendar Evenimente

September 2020
M T W T F S S
« Feb    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930