Eszter Mogyoros

Eszti Mogyoros

Eszter Mogyoros

Medic stomatolog, astrolog, lector ayurveda

M-am nascut pe 5 dec 1978, ora 6.00, la Gheorgheni, jud. Harghita, in zodia Sagetator, cu ascendentul in Scorpion.

    Studiez astrologia de aproximativ 10 ani, in cadrul scolii Helios, dar inca din copilarie m-a fascinat aceasta stiinta a astrelor. Simteam o atractie spontana fata de ea, chiar daca inca nu stiam cum, si in ce masura o sa ma ajute, si ce influente o sa aiba asupra vietii mele.

    Am terminat facultatea de stomatologie la Targu-Mures, cu specializarea de stomatologie generala, si inca din timpul facultatii am urmat cursuri de yoga si ayurveda. Studiez ayurveda (medicina traditionala indiana) de 15 ani, iar de 12 ani sunt si lector. Am predat ayurveda la Targu-Mures, apoi dupa terminarea rezidentiatului acasa, la Gheorgheni.

Lucrez ca medic stomatolog intr-o comuna din judetul meu de 9 ani.

    Ceea ce ma intereseaza si ma fascineaza cel mai mult, este posibilitatea noastra de a ne transforma fiinta in asa fel, incat sa ne integram cat mai bine in armonia universala, in armonia vietii. Ma preocupa foarte mult purificarea fiintei, pe toate nivelele : corporal, emotional, mental si spiritual. Pentru mine, astrologia si ayurveda sunt doua stiinte (si arte in acelasi timp), care se completeaza foarte frumos, si care impreuna dau rezultate extraordinare in privinta vindecarii pe toate planurile. Pentru ca vindecarea sa fie profunda si durabila, trebuie sa aiba la baza, din perspectiva traditiilor spirituale autentice,o intelegere profunda a cauzelor bolii. Iar astrologia este de un ajutor imens in aceasta directie.

    La simpozionul de astrologie medicala din toamna anului 2014 de la Borsec, am tinut o conferinta despre relatia organelor cu planete, iar in primavara anului 2015,la simpozionul de la Tusnad, o conferinta despre semnificatorii astrologici ale sabloanelor comportamentale care se multiplica de la parinti la copii. Recent am inceput sa dau si consultatii astrologice. Ma fascineaza acest univers care este fiinta umana, iar prin astrologie am posibilitatea unica de a-l descoperi. Cu voia lui Dumnezeu, urmaresc sa indrum oamenii sa-si descopere cele mai inalte aspiratii, si sa se transforme in acele fiinte pentru care s-au nascut aici si acum. Urmaresc sa am un mod de viata si o practica spirituala, prin procedeele de yoga si de ayurveda, care sa ma ajute sa devin un releu divin cat mai pur.

    Dupa ce am descoperit profunzimea astrologiei, ea a devenit pentru mine un ajutor de nepretuit, in aproape toate deciziile mele. Profesorul meu, Bartha Zoltan, m-a indrumat cu multa rabdare si atentie, si increderea lui mi-a fost de un imens ajutor pentru a ma descoperi si a-mi urma drumul. 

 

    mogyieszti@yahoo.com

    0747081978

 

Calendar Evenimente

August 2020
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31