1-3 iunie – Curs astrologie RELATIONALA – Bucuresti

Curs de astrologie RELATIONALA la Bucuresti

  sustinut de prof. astrologie Bartha Narcisa si Bartha Zoltan

Perioada: 1–3 iunie 2018 (vineri-duminica)
Locul de desfasurare: Education Point, str Mendelev, nr 7-15, sector 1 , lângă Piata Romană (http://educationpoint.ro)
Programul cursului:
         Vineri: 18:00 – 21:00 – curs 1
    Sâmbăta: 10:00 – 14:00 – curs 2
   Duminică: 9:00 – 13:00 – curs 3

Pretul cursului / modul este de 250 ron. Cei care reiau cursul, vor beneficia de o reducere de 60%, adica vor achita doar 100 ron – asta în semn de respect pentru cei care doresc sa aprofundeze studiul si practica acestei stiinte divinatorii !

Astrologia relatională reliefează toate formele de interactiuni dintre oameni, comunicarea, iubirea, colaborea de orice fel dar si relatiile de interes.
Orice relatie stim că se bazează pe două aspecte principale: asemănăre şi complementaritate. Există trei niveluri elementare de studiu prin care astrologia înglobează latura relatională:
fizic – înfătisare, comportament, exprimare, senzualitate, charismă;
emotional – ceea ce caracterizează senzaţiile, trăirile, stările interioare, permitând conştientizarea bărbatului interior, respectiv a femeii interioare, tendinţele subconstiente, gândurile ascunse
mental si spiritual – pune în valoare latura superioară a relaţiilor dintre oameni, însă acest plan devine activ atunci când se urmăreste într-un mod sincer transformarea problemelor ce apar, în echilibru si fericire.
Spiritualul există în fiecare relatie doar că de multe ori nu îl constientizăm sau nu-i dăm importanta cuvenită, iar datorită orgoliilor, asteptărilor, pretenţiilor care apar în diferite situatii, gândirea ratională, materialistă tinde să acopere din ce în ce mai mult aceste valori spirituale, subminând expresia înăltătoare a iubirii. Fiecare cuplu care va întelege importanta integrării spirituale va da prioritate trăirilor sufletesti, iubirii pure fără asteptări, devenind fiecare constient că relatia lor de iubire este o uluitoare oportunitate de transformare destinică.
Vom aborda prin intermediul acestui curs urmatoarele teme:
– rezolvarea conflictelor relationale
– ce fel de relatie ne dorim si cum să ne depăsim prejudecătile si fricile pentru a atrage o relatie armonioasă de cuplu
– localizarea si solutionarea astrologică a blocajelor afective si cele care privesc latura intimă, erotică
– limbajul de comunicare în diverse forme relationale (iubit-iubită, părinte-copil, profesor-elev, cu prietenii, cu rudele, cu vecinii etc)
– care sunt aspiratiile comunie si care este menirea relatiei
– testele spirituale în cadrul unei relatii de cuplu