10-12 iulie 2020 – Simpozionul Național de Astrologie

Simpozionul Național de Astrologie

ediția a XXIX-a, 10-12 iulie, Satul de Vacantă Frații Jderi – Utopia Verde

Această ediție a Simpozionulul Național de Astrologie va fi o reală festivitate consacrată  DEMNITĂȚILOR și DEBILITĂȚILOR PLANETARE, în vederea determinării puterii planetelor,  precum și interacțiunii lor misterioase prin afinitățile generate de RECEPȚII.

Fiecare prezentare va fi urmată de ateliere practice în care se va urmări aprofundarea înțelegerii și aplicarea particularizată pe astrogramele participanților a informațiilor învățate.

Este recomandat să îți aduci laptop / tabletă pe care să poți să rulezi programul astrolog pentru a putea vizualiza tabelul recepțiilor planetare.

Vineri vom începe cu prezentarea unui material inedit despre demnitățile și debilitățile planetare din perspectiva Astrologiei Tradiționale.

Vor fi expuse rezultatele cercetărilor realizate în decursul a peste 3 decenii aparținând profesorului astrolog Tarnoki Gabor.

Expunerea va continua cu  prezentarea unui model de reconstrucție a tiparului karmic pe care îl moștenim, prin intermediul interconexiunii complexe a relațiilor dintre planete și sectoarele astrogramei.

Sâmbăta va fi dedicată integral studiului și aplicării metodelor de analiză a recepțiilor planetare în astrograma natală, în tranzitele planetare, în revoluția solară precum și în determinarea compatibilităților relaționale. Vom analiza recepțiile guvernatorilor caselor ce ne vor revela motivele pentru care accesăm și integrăm mai ușor sau mai greu anumite domenii de viață. Recepțiile Soarelui ne vor revela nevoile fundamentale ale sufletului, iar recepțiile orei planetare din momentul nașterii noastre ne vor descrie în mod uimitor priorități destinice conexe cu menirea noastră spirituală etc.

Duminică vor fi prezentate rezultatele unor cercetări despre semnificația deosebită a planetelor în raport cu poziția Nodurilor Lunare și vor fi abordate și alte subiecte pline de interes, cum ar fi:

Creativitatea în Astrologie

Rolul recepțiilor lunare în alchimizarea fricilor și  traumelor emoționale

Și o prezentare în premieră despre modele străvechi de împărțire a zodiilor: Duodenarium si Novenarium.

Programul detaliat AICI

LOCAȚIA: un loc deosebit de  frumos pentru o vacanță astro – spirituală

SATUL DE VACANȚĂ FRATII JDERI – Utopia Verde, un loc paradisiac la poalele Lotrului și Căpățânii, la 45 de km de Râmnicu Vâlcea sau 75 de km de Sibiu, pe drumul către Voineasa, între orașul Brezoi și comuna Mălaia. Te invităm să explorezi detaliile AICI

CAZAREA în căsuțe de vacanțe de 3***

Prețul de cazare:  calculat pentru o  persoană / 2 nopți cu demipensiune  (Mic dejun și Cină cu bufet suedez, lacto-vegetarian)

Camera dublă 450 ron / persoană / 2 nopți

Camera triplă 430 ron / persoană / 2 nopți

Taxa de participare: 250 RON

ÎNSCRIERI: completează formularul de AICI

După ce ai ales tipul de cameră, te rugăm să achiți contravaloarea cazării pe Revolut sau în contul următor, IBAN: RO30RZBR0000060020902771, deschis la Raiffeisen Bank pe numele de Bartha Narcisa Floarea. Pachetul de cazare și masă, din păcate, NU se poate achita cu vouchere. Suma achitată NU se returnează, dar se poate transfera altei persoane. Taxa de participare se poate achita tot prin transfer sau la fața locului

Înscrieri: în limita locurilor disponibile

                   data limită:  15 iulie 2020

Organizatorice – cazare, meniu, taxe:

Raluca: telefon, whatsApp –  0746904137  sau email: raluca_predescu18@yahoo.com

Informații conferințe:

Zoltan: telefon, whatsApp  –  0757086584  sau email: zoltanhelios@yahoo.com