11-13 septembrie – Curs de astrologie ORARĂ pentru avansati – Cluj-Napoca

CURSUL DE ASTROLOGIE ORARĂ, modulul 1 – Cluj-Napoca

susținut de prof. Astrologie  Narcisa și  Zoltan Bartha

Perioada:  11-13 Septembrie 2020,  Vineri – Duminică

Locul: Biblioteca Judeteană Octavian Goga, str. Dorobanți 104, etajul 7, sala de trecere     

Condiții de participare: pot participa toți cei care au parcurs cel puțin modulele 1, 2 și 3 de Astrologie Natală. Cunoașterea Astrologiei Previzionale și Relationale NU este obligatorie pentru studiul Astrologiei Orare.

Programul: Vineri: 18-21,

                        Sâmbătă: 10-14

                       Duminică: 10-14

Prețul cursului / modul este de 300 ron 

Cei care au studiat deja prima parte a Astrologiei Orare  și doresc să reia studiul, vor benficia de o reducere de 60% și  vor achita doar 120 de ron !

ASTROLOGIA ORARĂ  – parea 1

Precizia și bogăția detaliilor ce sunt oferite de către Astrologia Orară fascinează și uimește sufletele celor pasionați de cunoașterea astrologică, dar și pe ale acelora ce sunt doar în căutarea unor răspunsuri la întrebările ce îi frământă.

Prin studiul Astrologiei Orare descoperim valoarea extraordinară a întrebărilor pe care le formulăm și ajungem să înțelegem că întrebările pline de profunzime ce izvorăsc din adâncurile inimilor noastre sunt cele care ne conduc către căutarea unor răspunsuri și dau direcție destinelor noastre.

Astrologia orară se fundamentează pe corelarea și interpretarea diferitelor interaspecte și simboluri planetare ce se manifestă la un moment dat – mai exact în momentul în care se formulează o întrebare, de aceea ea poartă denumirea de ASTROLOGIA MOMENTULUI PREZENT, având ca specific faptul că în practica ei nu avem nevoie să  cunoaștem datele nașterii unei persoane, ci doar momentul în care s-a formulat o întrebare.

Prin intermediul Astrologiei Orare vom avea posibilitatea:

– de a verifica autenticitatea diferitelor informații

– de a compara și corela diferite situații existențiale spre a le înțelege sensul de evoluție

– de a lua decizii rapide și sigure

– de a oferi răspunsuri  de tip “da” sau “nu” la diferite întrebări

– de a înțelege cauza determinatoare a unui eveniment sau a unei stări

– de a explica multe “de ce”-ur” existente în viețile noastre

În cadrul acestui modul de studiu vor fi prezentate o serie de principii și fundamente ale Astrologiei Orare – cele 10 aforisme esențiale, semnificația caselor din perspectiva Astrologiei Orare, casele derivate, o nouă perspectivă asupra demnităților și debilităților, precum  și recepțiile planetare.

Recomandăm participarea celor care au absolvit cursul de Astrologie Natală  sau au studiat suficient de bine elementele de bază ale Astrologiei.

ASTROLOGIA ORARĂ – o relatare personală

           

 „Am descoperit Astrologia Orară după vreo 10 ani de experință în practica Astrologiei Natale, Previzionale și Relaționale. Mărturisesc că, la acea vreme, nu eram foarte entuziasmat și nici motivat spre a  studia Astrologia Orară, deoarece mi se părea mult prea simplistă și nu întâlnisem pe nimeni, până atunci, care să fi avut măcar o minimă experiență în practica ei sau care să-mi fi împărtășit impresiile și părerile despre acest capitol al Astrologiei.  

Într-o zi, când cercetam o temă natală, la care pur și simplu nu îi găseam unele explicații,  deoarece răspunsurile pe care le obținusem, prin metoda obișnuită de abordare a analizei,  păreau contradictorii și  nu înțelegeam cauza acelui fenomen, am fost inspirat să fac unele cercetări și să verific varinatele de răspuns pe care le găsisem, apelând la Astrologia Orară.   Tocmai ce citisem, cu câteva ore înainte, câteva pasaje dintr-o lucrare de Astrologie Orară care se afla atunci pe biroul meu și ghidat de inspirație, am confruntat variantele de răspuns obținute din analiza astrogramei natale cu cele oferite de Astrologia Orară.

Mărturisesc că am fost cuprins de  fascinație ore în șir, datorită corelațiilor și revelațiilor uimitoare pe care le-am avut și care mi-au certificat că abordarea Astrologiei Orare complează, validează și detaliază răspunsurile pe care putem să le obținem în urma analizei astrogramei natale, previzionale sau relaționale.

Atunci am început studiul Astrologiei Orare și, iată, că după mai bine de 12 ani, pot afirma că Astrologia Orară este o ramură nobilă, îndrăznesc să spun chiar “regală” a Astrologiei.

Astăzi, în cadrul analizelor astrologice, pe care le realizez, apelarea la metodele de practică ale Astrologiei Orare sunt nelipsite. Ori de câte ori este necesar, realizez astrograma orară, pentru a-mi verifica autenticitatea deducțiilor, intuițiilor, inspirațiilor și înțelegerilor pe care le am. Practica Astrologiei Orare m-a ajutat să fac progrese remarcabile în perfecționarea sistemului de analiză a unei teme, a unui eveniment sau a oricărei situații.

Dacă ar fi să descriu în câteva cuvinte ce reprezintă  Astrologia Orară pentru un practicant dedicat al Astrologiei, aș spune că este o provocare, ce se dovedește a fi o etapă de căpătâi în abordarea cunoașterii astrologice, care implică trăirea și fixarea acesteia în inimă,  o reală „coborâre” din minte în inimă a cunoștințelor acumulate, care, astfel, devin pline de adevăr ce este recunoscut ca atare și trăit plenar în propriul suflet.

Am sesizat că la începutul practicii, datorită uimitoarelor corelații pe care le realizam, trăiam o fascinație aproape continuă ce se manifesta la nivel mental, care conducea la o dinamizare foarte intensă  a acestuia. Însă, cu cât practica Astrologiei Orare este mai  consecventă, mintea se obisnuiește și își cedează gradat locul unor trăiri pline de rafinament și profunzime. Atunci începi să simți Astrologia, nu o mai gândești, ea devine o trăire inefabilă, pură și aducătoare de lumină.

În urma anilor de practică astrologică, pot să spun că mă situez în etapa în care logica fuzionează cu intuiția și mintea coboară în inimă. Astfel, adeseori, îmi este  foarte ușor să experimentez starea de transă benefică prin racordarea ființei mele la un izvor de cunoaștere superioară, în care își are sursa această știință divinatorie.

Consider, însă, că înainte de a începe studiul Astrologiei Orare, este necesar să fie înțelese și  stăpânite cunoștințele de bază sau fundamentele Astrologiei Natale.

Astrologul prin practica Astrologiei Orare își rafinează foarte mult percepțiile subtile și viziunea de ansamblu, orientându-se repede către o stare de conștiință  supramentală.

Chiar dacă Astrologia Orară în prima etapă tratează rezolvarea diverselor probleme cotidiene, în esența ei, în fazele superioare, oferă o perspectivă profundă, ce permite înțelegerea  priorităților vieții și a menirii spirituale pe care o avem de îndeplinit.”

articol scris de Bartha Zoltan

 

Calendar Evenimente

August 2020
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31