1-3 decembrie – Simpozionul National de Astrologie

SIMPOZIONUL NATIONAL DE ASTROLOGIE

editia a XXVI-a, Cluj-Napoca

1-3 decembrie 2017 (vineri – duminică)

În cadrul acestei editii, ne vom aventura în cercetarea si întelegerea spirituală a demnitătilor si debilitătilor accidentale ale planetelor, aplicate atât în astrologia natală cât și în previzională si relatională. Vom studia simbolismul combustiei si a pozitiei de kazimi, vom descoperi împreună mesajele termenelor, misterele retrogradatiei și a stationărilor, cum afectează nodurile lunare planetele natale, rolul punctului norocului, interferenta cu anumite stele fixe, debilitatea caselor etc.

Programul detaliat al evenimentului AICI 

Simpozionul va începe vineri la ora 13:30 (ziua lui Venus, ora lui Venus, Tripura Sundari si Luna în exaltare în Taur)

Locatia: Biblioteca Judeteana Octavian Goga, sala Media, etajul 7, stra Dorobanti nr 104, cartier Mărăsti, Cluj-Napoca. Este lângă Consiliul Judetean Cluj

CazareSunt multiple posibilitati in aceasta zona asa ca fiecare va putea alege in functie de preferinte sau de buget. Recomandam Hotel Rao 3*** si Hotel Delaf – la 5 minute de mers pe jos. Mai sunt si alte pensiuni si apartamente. Pentru rezervari va recomandam sa sunati atat la receptia hotelului cat si sa verificati pe booking pentru a gasi pretul cel mai mic.

Recomandari pentru masa: Sunt cateva restaurante foarte aproape, iar la 15 min de mers pe jos este Iulius Mall, unde exista o diversitate foarte mare.

Taxa de participare: 250 RON pt 3 zile, 170 ron 2 zile, sau 100 ron pt o zi

Perioada pt înscrieri: 1 septembrie – 20 noiembrie 2017. După această dată te rugăm să contactezi organizatorii la nr de telefon de mai jos.

Detalii organizatorice (înscriere):  

             Telefon0733071366 si 0751690134 – Diana Nichita

             E-mail: diana.nichita@yahoo.com