13-14 septembrie- Curs astrologie RELATIONALA – Cluj-Napoca

CURS DE ASTROLOGIE RELATIONALA la Cluj-Napoca

sustinut de prof. astrologie Bartha Narcisa si Bartha Zoltan

Perioada: 13-14 septembrie 2019 (vineri-sâmbătă)

Locul: Biblioteca Judeteana Octavian Goga, str Dorobanti 104, sala „Trecere” etajul 7

Programul: Vineri: 18–21,  Sâmbăta: 10-14 si 15:30-19

Pretul cursului este de 250 ron. Cei care au participat la acest curs si doresc sa-l reia vor beneficia de o reducere de 60%, adică se va achita doar 100 ron

Astrologia relaţională reliefează toate formele de interactiuni dintre oameni, comunicarea, iubirea, colaborea de orice fel dar si relatiile de interes.
Orice relatie stim că se bazează pe două aspecte principale: asemănăre şi complementaritate. Există trei niveluri elementare de studiu prin care astrologia înglobează latura relatională:
– fizic – înfătisare, comportament, exprimare, senzualitate, charismă;
– emotional – ceea ce caracterizează senzaţiile, trăirile, stările interioare, permitând conştientizarea bărbatului interior, respectiv a femeii interioare, tendinţele subconstiente, gândurile ascunse
– mental si spiritual – pune în valoare latura superioară a relaţiilor dintre oameni, însă acest plan devine activ atunci când se urmăreste într-un mod sincer transformarea problemelor ce apar, în echilibru si fericire.
Spiritualul există în fiecare relatie doar că de multe ori nu îl constientizăm sau nu-i dăm importanta cuvenită, iar datorită orgoliilor, asteptărilor, pretenţiilor care apar în diferite situatii, gândirea ratională, materialistă tinde să acopere din ce în ce mai mult aceste valori spirituale, subminând expresia înăltătoare a iubirii. Fiecare cuplu care va întelege importanta integrării spirituale va da prioritate trăirilor sufletesti, iubirii pure fără asteptări, devenind fiecare constient că relatia lor de iubire este o uluitoare oportunitate de transformare destinică.
Vom aborda prin intermediul acestui curs urmatoarele teme:
– rezolvarea conflictelor relationale
– ce fel de relatie ne dorim si cum să ne depăsim prejudecătile si fricile pentru a atrage o relatie armonioasă de cuplu
– localizarea si solutionarea astrologică a blocajelor afective si cele care privesc latura intimă, erotică
– limbajul de comunicare în diverse forme relationale (iubit-iubită, părinte-copil, profesor-elev, cu prietenii, cu rudele, cu vecinii etc)
– care sunt aspiratiile comunie si care este menirea relatiei
– testele spirituale în cadrul unei relatii de cuplu