16-18 martie 2018 – Simpozionul National de Astrologie

SIMPOZIONUL NATIONAL DE

ASTROLOGIE

editia a XXVII-a

16–18 martie 2018 (vineri–duminică), Băile Tusnad

Tematica principală al acestui eveniment va fi ASTROLOGIA CONJUNCTURILOR PLANETARE. Vom dezbate mai multe subiecte speciale, cercetări si analize ale principalelor unghiuri pe care le formează planetele. Se vor prezenta si informatii esoterice cu privire la simbolismul geometriei sacre, aplicată în astrologie, structura aurelor planetelor si semnificatia karmică a acestora atât în astrologia natală cât si în astrologia previzională (momentele cruciale în care se manifestă conjuncturile mai ales prin intermediul tranzitele planetelor Jupiter, Saturn si Uranus)

În curând vom posta AICI programul Simpozionului

Locatia: Hotel Ozon 4**** , Băile Tusnad (www.o3zone.ro)

Cazare: – single – 160 ron / camera / noapte – la alegere cu prânzul sau micul dejun inclus
                – dublu – 200 ron / camera / noapte – la alegere cu prânzul sau micul dejun inclus
Tariful include TVA, taxa locala de statiune, acces gratuit la centrul SPA al hotelului (piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata), parcare gratuita păzită si supravegheata video 24h din 24;

Cazarea este posibila si la pensiunile din zona, însă organizatorii nu îsi asuma responsabilitatea cazarii decât la Hotel Ozon

 Meniu: La alegere, ai micul dejun sau prânzul inclus în pretul de cazare (!!! dar nu sunt incluse amândouă). În afară de asta, poti comanda a la cart sau meniul de grup vegetarian. Asa cum am organizat si anii anteriori, cei care opteaza pentru prânz vor putea consuma cele doau mese incluse la pranzul si cina de sâmbăta, în  loc de prânzul de sâmbăta si prănzul de duminică.

Vezi AICI meniul de grup lacto-vegetarian

Taxa de participare: 250 RON pt 2-3 zile, sau 100 ron pt o zi

Perioada limită pt înscrieri: 3 martie 2018. După această dată te rugăm să contactezi organizatorii la nr de telefon de mai jos.

Detalii organizatorice (înscrieri, cazare, masa):  

             Telefon0733071366 si 0751690134 – Diana Nichita

             E-mail: diana.nichita@yahoo.com