20-21 ianuarie 2018- Seminar astrologie: relatii si menirea – Haidenhain

SEMINAR DE ASTROLOGIE RELATIONALĂ

la Haidenhain, Germania

  sustinut de prof. astrologie Bartha Zoltan

In cadrul acestui seminar vom aborda corelatia dintre cele 5 limbaje ale iubirii si simbolismul astrologic. Vom asocia pozitia lui venus in elemente si in corespondenta cu anumite criterii de analiza a dispozitorului si vom descoperii impreuna limbajul dominant la care trebuie sa dam o importanta mai mare pentru a fi fericiti intr-o relatie de cuplu. Fiecare particiapnt va primii informatiile bazale din astrograma sa natala si chiar dacă nu a participat la un curs de astrologie, se va putea bucura o reala radiografie a potentialului si aspiratiilor sale relationale.

Acest seminar va contine si unele elemente esoterice dar si foarte practice despre rostul unei relatii de cuplu din punct de vedere spiritual dar si psiho emotional.

 Al doilea subiect va trata principiile evolutiei prin relatiile pe care le avem. Acestea se vor referii la toate tiparele relationale (iubit-iubita, prietenie, parinte-copil etc). Astfel vom intelege gradat de ce o relatie este un scop doar pana ce il stabilizam si creem o conexiune sufleteasca, pentru ca apoi sa devina un real mijloc de evolutie ce se poate întinde uneori pe cateva saptamani sau cateva incarnari. Aici vom analiza descrierea fiecarei etape in evolutia unui cuplu ce cuprinde atat incercările specifice cat si cadourile spirituale ce se pot obtine.

În partea finală vom viziona filmul Frumoasa Venetiana, ce exemplifica inr-un mod uimitor etapele de evolutie a unei relatii de iubire în corelatie surprinzatoare cu cele 12 semne zodiacale. Vom comenta in timpul vizionarii fiecare etapa relatioala in mod specific cu lectiile sale aferente.

Perioada: 20-21 ianuarie 2018 (sâmbăta si duminica)

Pretul 100 €

Contact: +49 16093868565, Franz

Seminarul se va desfăsura în limba română cu traduce în germană !