24-26 iulie – Curs ONLINE de astrologie RELATIONALĂ

CURS DE ASTROLOGIE RELAȚIONALĂ

susținut de prof. astrologie Narcisa și Zoltan Bartha

Perioada: 24 – 26 iulie 2020

Locul:  Platforma online ZOOM. În prima zi de desfășurare a cursului se va trimite link-ul (invitația)  celor înscriși la acest modul de Astrologie Relațională

Programul:  vineri între orele 18:30-21:30, sâmbătă și duminică 10:30-14:30

Prețul: 300 ron

Cei care au mai participat la acest curs și doresc să-l reia, vor beneficia de o reducere de 60%, adică vor achita doar 120 ron!

MODULUL 5 – Astrologie Relațională

Astrologia relaţională este un capitol de o mare însemnătate pentru toate ființele care aspiră să aibă parte de relații împlinitoare și  experiențe relaționale fericite și care sunt deschise să trăiască misterele oglindirii în sufletele celorlalți.

Întrebările cele mai profunde ale sufletului își pot găsi răspunsurile pentru cel care știe să descifreze tainele Cerului. Chiar și în domeniul atât de complex al relațiilor interumane, cunoașterea astrologică este menită să aducă multă lumină.

Acest al 5-lea modul de studiu astrologic ne dezvăluie noi metode practice de interpretare și abordare a influențelor astrale, menite să ne ajute să descoperim mici și mari secrete ce ne pot călăuzi către înțelegerea și abordarea plină de înțelepciune a relațiilor pe care le avem.

Fiecare relație din viata noastră nu e întămplătoare și aduce cu ea o serie de daruri, provocări, încercări și lecții care sunt oferite sufletelor noastre aflate pe drumul evoluției spirituale, iar Astrologia Relațională prin metodologia sa specifică ne ajută să le conștientizăm și să le găsim o integrare adecvată în destinul nostru.

Cercetând astrograma natală, diferitele sinastrii și tema compusă, vom conștientiza potențialul afectiv și disponibilitatea de relaționare, nevoile și lecțiile din plan relațional, compatibilitatea și complementaritatea ce se manifestă într-o relație, afinitățile și diferențele care apar, precum și lecțiile, rostul, potențialul și menirea unei relații.

Astrologia Relațională nu se rezumă doar la atât, ci ne oferă chiar și posibilitatea de a determina perioadele și ciclurile de evoluție ce se manifestă în cadrul unei relații, prin intermediul studiului tranzitelor astrale raportate la tema compusă a unei relații. 

 

Calendar Evenimente

August 2020
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31