29-31 ianuarie 2021 – Curs ONLINE de astrologie ORARĂ, modul 2

CURSUL ON-LINE DE

ASTROLOGIE ORARĂ modul 2 

sustinut de prof. astrologie Bartha Narcisa si Bartha Zoltan

(! doar pentru cei care au absolvit modulul 1 de astrologie orară !)

Perioada:  29-31 ianuarie 2021,  vineri-duminica (vineri 18:30-21:30, sambata si duminica 10:30-13:30)

Pentru a te conecta acceseaza linkul pe care l-ai primit pe grupul de telegram sau pe mail

Pasii de conectare pe platforma Zoom Meetings: CITESTE INSTRUCTIUNILE AICI

Pretul cursului este de 300 ron 

Cei care au participat deja la modul 1 de astrologie orară si doresc să-l aprofundeze, vor beneficia de o reducere de 60%, adică vor achita doar 120 ron !

În cadrul acestui modul modul vom aborda următoarele teme:

  • aprofundarea localizării întrebărilor pe astrogramă – exemple diverse si provocatoare

  • simbolismul conjuncturilor planetare în astrologia orară

  • aspectele aplicante si separante la conjuncturi

  • folosirea atentă a receptiilor si demnitatilor în raport cu conjuncturile planetare

  • sincronizarea timpului, sau când va avea loc un eveniment

  • localizarea obiectelor pierdute sau rătăcite

ASTROLOGIA ORARA este considerata una din cele mai eficiente metode de intelegere a naturii si tendintelor de evolutie a fenomenelor din jurul nostru. Tocmai din cauza asta e atat de putin cunoscuta si in randul pasionatilor de astrologie.

Pentru a o intelege este necesar sa cunoastem bazele astrologiei, iar pentru a o aplica este necesar sa ne folosim alaturi de analiza propriu zisa, INTUITIA. Din aceasta cauza, Astrologia Orara este un deosebit exercitiu de dinamizare si amplificare a intuitiei spirituale, respectiv de trairea profunda a clipei prezente. 

Astrologia orara  se fundamenteaza pe corelarea si interpretarea diferitelor interaspecte si simboluri planetare ce se manifesta la un moment dat, purtand si denumirea de ASTROLOGIA MOMENTULUI PREZENT.

Prin intermediul Astrologiei Orare vom avea posibilitatea:

        – de a verifica autenticitatea diferitelor informatii

        – de a compara si corela diferite situatii existentiale spre a le intelege sensul de evolutie

        – de a lua decizii rapide si mult mai sigure

        – de a gasi raspunsuri rapide de “da” sau “nu” la diferite intrebari

        – de a intelege cauza determinatoare a unui eveniment sau a unei stari

        – de a explica multe “de ce”-ur” existente in fiinta noastră

Pentru intelegerea profunda a informatiilor esoterice oferite la acest curs, recomandam participarea celor care au absolvit cursul de astrologie natala si previzionala sau au studiat suficient de bine aceste doua ramuri ale astrologiei.

ASTROLOGIA ORARA – relatare personala 

            “Am descoperit astrologia orara dupa vreo 10 ani de experinta in astrologia natala, previzionala, relationala. Nu eram foarte entuziasmat spre al studia si nu m-a atras niciodata in mod special. Mi se parea mult prea simplista si adeseori o asociam cu astrologia chineza. Ulterior mi-am dat seama ca asta se datora faptului ca nu am intalnit pe nimeni care sa imi fi vorbit frumos despre aceasta ramura sau sa fi avut macar o minima experienta.

            Intr-o zi, cercetand o tema natala, pur si simplu nu ii dadeam de capat. Raspunsurile erau controversate si nu intelegeam cauza acelui fenomen. Am luat decizia sa verific ce am citit undeva despre raspunsurile foarte directe pe care le ofera astrologie orara. Ghidat de inspiratie, am fost fascinat ore in sir de corelatiile uimitoare pe care intrebarile din orara completau analiza natala, previzionala si relationala. Atunci am inceput studiul si iata ca dupa mai bine de 7 ani, pot afirma ca orara este o forma “regala” a astrologiei.

            Astazi, in cadrul analizelor astrologice, pentru mine orara este indispensabila. Ori de cate ori e necesar, apelez la asta spre a-mi verifica autenticitatea deductiilor, intuitiile, inspiratiile. M-a ajutat sa fac progrese remarcabile in perfectionarea sistemului de analiza a unei teme, a unui eveniment sau oricarei situatii.

            Daca ar fi sa o descriu in cateva cuvinte, as spune ca astrologia orara este o provocare pentru fiecare pasionat de aceasta stiinta oculta, cee ce va conduce astrologie din minte in inima. Am sesizat ca la inceput, datorita uimitoarelor corelatii, fascinatia ce se manifesta la nivel mental, conduce la o dinamizare a acestuia. Insa o data cu practica consecventa, mintea se obisnuieste si cedeaza locul unor emotii mult mai rafinate si mai profunde. Atunci incepi sa simti astrologia, nu doar sa o gandesti. Logica fuzioneaza cu intuitia si mintea coboara in inima. Iar in aceast moment foarte usor se experimenteaza starea de transa benefica prin racordarea fiintei la o sfera de forta astrala superioara, ce coordoneaza in plan subtil aceasta stiinta divina.

            Consider insa ca inainte de a incepe studiul astrologiei orare, sunt necesare cunostintele de baza ale astrologiei natale. Astrologul prin practica astrologie orare isi rafineaza foarte mult perceptiile subtile si viziunea de ansamblu, orientandu-se repede catre o stare de constiinta holistica, supramentala.

            Astrologia orara este o forma foarte rafinata a astrologiei ce te ajuta sa parcurgi pas cu pas drumul catre determinarea cauzei, catre descoperirea adevaratului “de ce”.

            Chiar daca astrologia orara in prima etapa trateaza rezolvarea diverselor probleme cotidiene, in esenta, in fazele superioare, ofera o perspectiva profunda asupra intelegerii prioritatilor vietii noastre si a menirii spirituale pe care o avem de indeplinit.”

Calendar Evenimente

January 2021
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031