Farkas Emanuel

M-am născut pe 21 sept 1969, Fecioară cu ascendent în Fecioară. Am absolvit colegiul Hyperion, specializare management, iar apoi un curs de proiect management si o scoală de business
Am inceput sa studiez din 2013 astrologia sub directa indrumare a lui BARTHA Zoltan in cadrul scolii de astrologie Helios. Totdeauna m-a fascinat aceasta arta autentica divinatorie si ca de acum 15 ani am dorit sa invat despre ea. Mereu am fost fascinat de precizitatea matematica care exista in univers, de intredependenta dintre stiinte. Visul meu inca din liceu era sa fiu profesor de matematica.
Astrologia pentru mine inseamna posibilitatea de autocunoastere, de contiuna perfectionare si de a revelare a scantei divine din mine.
De cand ma stiu, am fost atras de aflarea raspunsurilor la intrebarile esentiale ale vietii, chiar daca paream sa fiu un copil obisnuit caruia ii placea foarte mult sa se joace si sa se miste. Praticam foarte bine orice ramura de sport cu care intram in contact.
In ianuarie 1993 am inceput sa practic yoga care a fost precedata de o sete intense pentru aflarea adevarurilor esentiale ale universului. Din 1995 sunt instructor de yoga.
In anul 1996 am comandat prima mea astrograma, care nu mi-a oferit mare satisfactie pentru ca nu intelegeam nimic din ea. Era prea rece si fara de viata. Simteam ca este mult mai mult, dar inca nu venise momentul aflarii secretelor astrologiei.
Au mai trecut inca doi ani cand am cumparat prima mea carte de astrologie al carui autor este Dan Ciuperca.
Dupa 4 ani cand intr-o zi am avut o inspiratie de a ma apuca sa studiez astrologia, am luat de pe raftul cu carti cartea mai sus amintita. Studiind, am avut insipiratia de a face cate o scurta meditatie cu fiecare zodie in parte. Am avut placuta surpriza ca aceste exemplificari au fost fiecare o reusita, permitand sa intru in rezonanta cu energiile tainice care se manifesta prin fiecare zodie.
Pana la urma a venit momentul cand s-a organizat si in orasul Sfantu Gheorghe primul curs de astrologie care a fost sustinuta de BARTHA Zoltan. M-au fascinat informatiile primite. Au inceput sa se clarifice si sa se structureze in mintea toate acestea.
Imi place foarte mult sa fiu in natura, indiferent de anotimp.
Astrologia m-a ajutat sa gasesc iubirea vietii mele, contrapartea mea, care este un foarte bun astrolog si cu care purtam discutii lungi si fascinante despre multe aspecte ale astrologiei, lucruri practice si teoretice.
Incepand din 2014 colaborez la organizarea evenimentelor scolii de astrologie Helios.