Felicia Bratu

Felicia Bratu

profesor universitar, astrolog

Sunt născută în zodia Berbec cu Ascendentul în semnul Scorpionului. Practic astrologia din 1993 si din paleta largă de domenii în care se poate aplica această stiintă straveche, recunosc că mă atrage foarte mult astrologia natală, cea relatională si mai de curând, cea educatională.

Studiul astrologiei l-am început dintr-o anumită curiozitate dar si o anume fascinatie. Curiozitate – pentru că eram imediat după 1989 si abundau informatiile în acest domeniu, multe din ele fiind însă contradictorii, iar fascinatia … este greu de explicat. Cred că întotdeauna a existat o atractie fată de misterul simbolurilor iar astrologia oferă cu generozitate domeniu de explorare în acest sens.

La începuturi a fost studiu individual, apoi am colaborat cu dr. Sorin BRATOVEANU, astrolog la randul său, iar după o perioadă am început o colaborare frumoasă si extrem de utilă cu Zoltan BARTHA si respectiv cu Centrul Helios.

În timp, sistemul meu de interpretare astrologică a suferit modificări si modulări care au avut ca bază îmbogătirea cu foarte multe informatii si întelegeri subtile pe care am avut privilegiul să le întâlnesc si descopăr în cadrul simpozioanelor de astrologie organizate de centrul Helios, de-a lungul atâtor ani. Recunosc cu sinceritate deplină că sistemul de interpretare astrologică întâlnit la această scoală este pentru mine cel care m-a fascinant si captivant cel mai mult din ceea ce am întâlnit.

De-a lungul a peste 20 de ani de “îndrăgostire” de astrologie, am predat cursuri de gen în mai multe orase mari din tară, am sustinut numeroase seminarii, prezentări si am oferit consultantă

În toti acesti ani am studiat un numar foarte mare de hărti astrale si modalitatea de interpretare astrologica mi-am format-o în timp, odata cu experienta acumulată.
Am participat de-a lungul acestor ani la Simpozioanele de Astrologie organizate de Centrul ”Helios”, unde am sustinut numeroase prelegeri si seminarii.
De asemenea, am sustinut cursuri si seminarii de astrologie în mai multe localităti din tară (Galati, Brăila, Bucuresti, Zalău).

E-mailfeliciabratu@yahoo.com

Telefon0751168506

Calendar Evenimente

January 2021
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031