Platforma practicienilor

PLATFORMA PRACTICIENILOR ASTROLOGIEI

 Initiativa acestei platforme are ca si scop unificarea eforturilor si a cercetărilor individuale a practicantilor astrologiei  pentru a contribui astfel la edificarea stiintei astrologie prin intermediul rezultatelor practice obiective.

”La ce maltratare horoscopistică este supusă astrologia traditională, am putea striga pe baricade: ”Practicieni ai astrologiei de pretutindeni, treziti-vă si uniti-vă”.

Suntem constienti de multitudinea informatiilor despre astrologiei care au fost si sunt publicate în diverse cărti, lucrări, evenimente si care din păcate, contin o sumedenie de presupuneri si speculatii, informatii neverificate sau îndeajuns studiate.

Ne propunem să realizăm studii și cercetări obiective și astfel să înălțăm astrologia tradițională la statutul său de știintă divinatorie.

Platforma practicienilor astrologiei este organizată si coordonată de ”Centrul de Cercetări si Aplicatii Astrologice Helios”

Membrii PRACTICIENI  vor avea o contributie anuala de 120 ron, ce se vor utiliza în exclusivitate pentru activităti de cercetare si promovare a astrologiei.

La înregistare fiecare membru va completa o adeziune în care sunt specificate clauzele si politicile de colaborare cu CCAA Helios

Membrii PRACTICIENI vor avea umătoarele beneficii:

  • acces la majoritatea înregistrărilor audio si video de la evenimentele organizate în cadrul CCAA Helios

  • participarea o dată pe lună la un seminar on-line sau live cu tematici speciale, prezentarea unori lucrări si teze de cercetare, analize astrologice si prezentări de cazuri etc

  • Acces la FORUMUL de discutii on-line, în care vor fi abordate o multitudine de subiecte din astrologia natala, previzională, relatională, medicală si orară

  • înscrierea la newsletter, prin care se vor anunta toate evenimentele si activitătile Scolii de Astrologie Helios

În cazul în care cineva NU doreste să devină membru sau nu mai doreste să achite taxa de participare anuală, poate să opteze pentru a fi Membru SIMPATIZANT. Acest statut îi permite accesul la baza de date a articolelor publicate pe site, precum si la newsletter prin care va primi periodic e-mailuri de informare despre diverse activităti, evenimente, conjuncturi astrologice si articole despre astrologie

Calendar Evenimente

January 2021
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031