Consiliere astrologică

Consilierea astrologică oferă posibilitatea ca prin intermediul metodologiei complexe a științei astrologiei, să analizăm și să răspundem la întrebările care sunt formulate. Procedura este simplă:

 1. indentificăm orice întrebare pe harta natală, previzională, relațională, sau orară
 2. punem în analogie întrebarea cu un guvernator planetar
 3. studiem acest gurvernator precum și alte aspecte conexe cu întrebarea formulată
 4. oferim răspunsuri obiective și posibilități din care să poți alege, bazându-ne pe analiza pertinentă a tuturor aspectelor astrologice implicate

Se pot formula întrebări din toate domeniile vieții, însă recomandăm să expui la început întrebările care sunt prioritare și importante pentru tine în această perioada a vieții tale.
Este o vorbă care spune „Mergi la un medic atunci când te doare ceva și la un astrolog atunci când ai întrebări la care nu găsești răspunsuri”

Metodele de analiză utilizate în cadrul Școlii de Astrologie „Helios”, în cei 29 de ani de practică, au fost structurate pe baza cercetărilor minuțioase, aplicând învățăturile străvechi ai marilor astrologi din antichitate și Evul Mediu, lucrări a căror valoare și autenticitate a fost validată în decursul timpului.

Dacă dorești vom înregistra în format audio mp3 discuția noastră, pe care o poți reaudia ori de câte ori dorești. Garantăm CONFIDENȚIALITATEA integrală a tuturor informațiilor discutate precum și a materialul audio înregistrat. La final vei primi înregistrarea pe WhatsApp, Telegram sau pe e-mail.

Consilierea astrologică se va realiza pe platforma online Zoom.
Imediat după achitarea rezervării vei primi pe e-mail:

 • confirmarea rezervării
 • linkul de conectare la platforma zoom onde se va desfășura consultația
 • factura
 • reamintirea consultației pe e-mail cu 2 zile înainte

CONSILIERE ASTROLOGICĂ - online

30 min - 200 RON

1 ora - 300 RON

*Poți opta pentru CONSILIEREA ASTROLOGICĂ online unde îți vom răspunde punctual la întrebările tale și vom înregistra audio discuția noastră pentru a o putea reaudia ulterior sau poți solicita o analiză distinctă ce cuprinde următoarele subiecte:

Calcularea și analiza
REVOLUȚIEI SOLARE
pentru un an

300 RON

Revoluția Solară este una din cele mai populare metode de predicții anuale ce se bazeaza pe revenirea anuală a Soarelui la poziția sa natală. Prognozele extrase din această hartă specială se calculează de la momentul aniversării zilei de naștere a anului curent, până la următoarea zi de naștere din anul următor.

În harta cerului din momentul  nașterii este codată întreaga noastră viață, iar din astrograma momentul sărbătoririi zilei noastre de naștere (hiatusul solar) putem extrage o multitudine de informații despre noul ciclu anual.

Cum procedăm?

 • Completează datele din formularul de la finalul acestei pagini
 • Achită cu cardul și vei primi factura automat pe e-mail
 • Vom studia cererea ta și dacă sunt neclarități, îți scriem prin e-mail, whatsup sau telegram pentru clarificări
 • Analiza revoluției solare o vom înregistra audio, în format mp3 și îl trimitem e-mail (wetransfer), whatsup sau telegram
 • Termenul de realizare este de 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii

Ce este necesar să știi pentru calcularea și interpretarea revoluției solare?

 • Data, ora, minutul și locul nașterii. Dacă nu știi cu exactitate minutul nașterii, te rugăm să specifici asta la secțiunea observații din formularul de comandă
 • Localitatea unde ai fost sau unde vei de ziua ta de naștere pentru anul respectiv

Ce vom analiza?

 • Calcularea momentului exact al revoluției solare, perioadă în care se recomandă realizarea unei meditații / rugăciuni de conectare profundă la sufletul nostru
 • Prognozele astrologice pentru domeniilor principale ale vieții: spiritual, relațional, profesional etc.
 • Analiza distincta a proiectelor personale, a planurilor propuse pentru noul an astrologic – te rugăm să le detaliezi în formularul de comandă la secțiunea observații

Formular de comandă

Analiza astrologică educațională
pentru copii și adolescenți

300 RON

Copiii și adolsecenții trăiesc în lumea lor, o lume ce sfidează adeseori principiile și așteptările părinților. Astrologia reflectă în mod fidel aspirațiile noastre și aduce în prim plan atât nevoile primare ale copiilor și a adolescenților cât și năzuințele lor sufletești. În mod paradoxal, chiar dacă și noi am fost cândva copii și tineri, mulți în ipostaza de părinte se confruntă cu decodificarea limbajului copiilor lor. Când de fapt ar trebuie doar să ne amintim ce ne-am dorit când am avut și noi acea vârstă. Desigur, diferențele uneori frapante emoționale și culturale dintre generații, creează mari provocări părinților care atrag în destinul lor copii ce au structuri mai rebele.

Astrologia educațională se adresează părinților sau celor care se ocupă de educația tinerilor, oferind o perspectivă complexă și clarificări uimitoare asupra personalității lor, adeseori fiind o reală oglindă plină de lecții pentru omul matur și adult care considerăm că suntem.

Cum procedăm?

 • Completează datele din formularul de la finalul acestei pagini
 • Achită cu cardul și vei primi factura automat pe e-mail
 • Vom studia cererea ta și dacă sunt neclarități, îți scriem prin e-mail, whatsup sau telegram pentru clarificări
 • Astrograma educațională o vom înregistra audio, în format mp3 și îl trimitem e-mail (wetransfer), whatsup sau telegram
 • Termenul de realizare este de 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii

Ce este necesar să știi pentru interpretarea astrogramei educaționale?

 • Data, ora, minutul și locul nașterii copilului / adolescentului. Dacă nu știi cu exactitate minutul nașterii, poți solicita asta la maternitatea la care s-a născut.
 • Data, ora, minutul și locul celor doi părinți, sau persoanelor care se ocupa de educația lui

Ce vom analiza?

 • Descrierea celor mai importante cerințe și nevoi pentru dezvoltarea emoțională, intelectuală și sufletească a copilului / adolescentului
 • Care sunt calitățile intelectuale, cum poate învăța mai ușor, care sunt calitățile și defectele ?
 • Analiza primelor trei cicluri de 7 ani din viața lui
 • Compatibilitatea cu părinții sau cu persoanele care se ocupă de educația lui
 • La cerere, vom răspunde punctual la întrebările pe care le ai despre copil, iar dacă sunt anumite situații speciale, conflicte de un anumit fel, boli, situatii dificile, foste traume etc. te rugăm să le detaliezi în formularul de comandă la secțiunea observații

Formular de comandă

Întrebări des întâlnite la consultațiile astrologice

Mă confrunt cu o problemă relațională (de comunicare, de infidelitate, de gelozie etc), merită să mai investesc în această relație sau să ne despărțim?

Care este perioada propice pentru schimbarea locului de muncă și către ce domeniu să mă îndrept? Nu știu exact ce mi se potrivește…

Am o problemă de sănătate. Cum se oglindește această problemă pe astrogramă și ce recomandări ar fi pentru ca tratamentul (primit de la medic) să mă ajute foarte mult? Când este cel mai bun moment pentru începerea tratamentului / intervenției pentru a avea eficență maximă?

Unde este bine să îmi construiesc casa: la țară sau în oraș?

Este bine să dau la facultatea de geografie sau mai bine la psihologie?

Cum să armonizez relația cu părinții mei, mai ales cu tatăl?

M-am îndrăgostit și doresc să știu care sunt intențiile reale ale acestei persoane, respectiv dacă ne potrivim?

Care este menirea mea spirituală? Ce este cel mai important pentru mine în această viață?

Când să demarez această afacere? Este bine să mă asociez cu acest partener?

Nu reușesc să rămân însărcinată. Ce șanse sunt pentru a avea un copil sau e mai bine să adoptăm?

Copilul meu este neascultător. Cum poate fi ajutat să învețe mai bine și să fie mai respectuos?

Această călătorie îmi este profitabilă? Merită timpul investit?

Care sunt calitățile și defectele mele?

Cum să armonizez relația cu părinții mei, mai ales cu tatăl?

și orice altă întrebare la care dorești să afli un răspuns...

Programează o CONSILIERE ASTROLOGICĂ

Prețul unei consultații este de 150 RON/30 min sau 300 RON/oră pentru persoanele care au venituri în România și Republica Moldova și 80 €/oră pentru toți cei care au venituri în străinătate.

Informații și programări: [email protected] sau 0757086584

 
 • Anularea sau reprogramarea consilierii astrologice:

  • anularea sau reprogramarea este gratuită doar dacă solicitarea este realizată cel târziu cu 5 ore înainte de ora programată.
  • dacă nu este trimisă cererea de anulare în termenul mai sus menționat, suma achitată cu cardul se va reține integral. Pentru o nouă consiliere, te rugăm să realizezi o nouă programare.
  • dacă ești în termen (mai mult 5 ore față de ora programată) poți solicita anularea sau reprogramarea gratuită a consilierii prin e-mail la [email protected] sau Whatsapp/ Telegram / SMS la +40757086584.
  • pentru reprogramare verifică în PROGRAMATOR o data potrivită, fără să o achitati iar apoi trimite prin mesaj sau email optiunea ta
  • vom realiza reprogramarea în scurt timp și îți trimitem toate informațiile pe mail

   

 • Rambursarea banilor:

  • trimite datele contului unde sa iti rambursăm banii
  • se vor retine 10 ron ce reprezentă taxele procesatorului de plata stripe
  • returnarea se va realiza prin virament în termen de 10 zile lucrătoare

Informații suplimentare: [email protected] sau 0757086584