Curs astrologie PREVIZIONALĂ la Iași, 1-3 martie

0 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

După însușirea bazelor astrologiei natale, putem considera că deja suntem într-o etapă avansată cu studiul nostru.

Cu siguranță, fiecare dintre noi, adeseori ne întrebăm cu privire la ce ne rezervă viitorul sau cum vor evolua diferitele situații în care ne aflăm la un moment dat.

Astrologia predictivă sau previzională  se bazează pe un studiu complex al situațiilor planetare și astrale care ne permite să înțelegem și mai adânc legătura tainică dintre noi și Univers și să descoperim că suntem conectați în permanență la vastul ocean cosmic ale cărui valuri și manifestări ne călăuzesc pe cărarea evoluției noastre.

Studiul Astrologiei Previzionale ne permite să fim mai conștienți de manifestarea acestor ”valuri de energie”  din Oceanul Cosmic la care, vrem, nu vrem,  suntem conectați. Și prin studiul tranzitelor planetare care sunt expresia acestor „valuri cosmice” pentru noi, să înțelegem mai bine timpul pe care îl trăim sau care va veni cu necesitățile și prioritățile sale.

O abordarea înțeleaptă a acestui important capitol al Astrologiei, nu implică „să citim în stele” viitorul, ci să înțelegem care sunt prioritățile în destinele noastre în anumite perioade de timp și să învățăm să ne folosim cu înțelepciune de puterea „valurilor” și influențelor astrale, încetând a ne mai  lupta cu ele sau a merge împotriva lor.

Astfel, studiul tranzitelor planetare, al revoluției solare și al progresiilor, ce vor fi abordate în cadrul acestui modul, este menit să aducă multă lumină asupra cursului destinelor noastre.

Locația: Centrul de Afaceri Bursa Moldovei, etajul 3, str. Elena Doamnei nr 20, Iași
Programul cursului
: vineri 18:00 – 21:00, sambata si duminica 10:00 – 14:00
Pretul: 500 ron / modul – se va achită online la înscriere sau numerar la curs
Dacă deja ai participat la acest curs si vrei să îl aprofundezi, vei beneficia de o reducere de 60%. Pentru cuponul de reducere, te rugăm să ne contactezi în privat pe telegram sau whatsup
Profesori: Narcisa si Zoltan Bartha

Show More
500.00 lei

Narcisa si Zoltan Bartha

5,0Recenzii instructor
2.823
Cursanți
45
Cursuri
83
Recenzii
Află mai multe