Seminar KARMA DHARMA nr. 3 – Oglindirea, opoziția, antiscia și contra-antiscia

01 oră 56 minute 1 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

TEMA 3: Principiul oglindirii în astrologia inițiatică prin opoziție, antiscia si contra-antiscia. Analizele locurilor de proiectie si rolul deosebit al guvernatorilor în înțelegerea cauzei blocajelor din anumite case. Înțelegerea adecvată a legii oglindirii în astrologie revelează aspiranatului astrologiei viziunea de ansamblu, ce este o premiză foarte importantă a stării de releu dumnezeiesc.

Locurile de proiecție și oglindire a guvernatorilor se aseamănă cu rolurile distincte pe care le joacă o ființă umană în diveritele domenii ale vieții, fiind un bun părinte/tată în familie, un prieten de suflet printre oameni, un exemplu de perseverență în profesia pe care o are, un jucător de echipă în sportul pe care îl practică sau un discipol umil si perseverent pe calea spirituală pe care se află

Show More
100.00 lei

Zoltan Bartha

Astrolog

5,0Recenzii instructor
84
Curanți
34
Cursuri
15
Recenzii
M-am născut pe 9 august 1974, leu cu ascendent în capricorn. Am practicat diferite sporturi încă din copilărie, iar artele martiale la nivel de performantă. Întotdeauna am simtit o uimitoare atracție către natură, predominant către munti, ceea ce m-a făcut să devin ghid montan. Sunt pasionat de escalada sportivă (climbing), mountain bike, drumețiile montane, speologie etc. Din adolescentă am fost atras de tradițiile spirituale străvechi – tradiția egipteană, atlantă, grecească, mayasă, orientală și mai ales de traditiile bazinului carpatic. Am absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea în management-marketing. Preocupările față de dezvoltarea personală, înțelegerea limbajului trupului, inteligența emotională mi-au deschis apetitul de a participa la zeci de cursuri și seminarii de lidership, programare neurolongvistica, time-management etc. Din 1994 am început practica yoga și studiul astrologiei. Toate cunoștintele si experiența dobândită în sfera astrologiei au la bază o cercetare temeinică și practică autodidată, prin care am urmărit să descopăr micile și marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, împlinirii și evoluției spirituale ale ființelor umane. În 1996 am initiat primul grup de studiu al astrologiei, iar în 1998 am pus bazele Centrului de Cercetări si Aplicatii Astrologice ”Helios” si am organizat primul curs de astrologie la Cluj-Napoca. Din 1999 am demarat proiectul SIMPOZIONULUI NATIONAL DE ASTROLOGIE, un eveniment ce a devinit în scurt timp o tradiție și un loc de întâlnire bi-anuală a iubitorilor acestei științe divinatorii. Locuiesc în Cluj-Napoca cu soția mea Narcisa și împreună coordonăm activitățile Școlii de Astrologie ”Helios”, susținem cursuri de astrologie în peste 9 țări din Europa, oferim consiliere astrologică și organizăm diverse evenimente spirituale, ceea ce ne umple sufletele cu o mare bucurie și încântare.
Află mai multe