Seminar KARMICĂ nr. 4 – Lilith / Orele Planetare

02 ore 43 minute 9 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

În cadrul acestui seminar vom urmări să aducem mai multă lumină cu privire la tematica punctului focar – Lilith  și a Orelor planetare

În cele mai vechi tradiții ale lumii  întâlnim adeseori referiri cu privire la Lilith sau Luna Neagră, simbolizând adeseori ispita, tentațiile.   În  astrologie studiul referitor la Lilith este recent, însă se dovește a fi de o mare însemnătate în înțelegerea provocărilor și încercărilor destinului nostru.

În astrologie, Lilith este un punct focar, specific sferei de manifestare a Lunii și  reprezintă partea întunecată a psihicului nostru, forțele lăuntrice auto-sabotoare, generatoare de haos și dezordine, cu care  ne confruntăm în fiecare existență până când vom învăța să le integrăm în mod înțelept în destinul nostru.

Cel de-al doilea subiect abordat în cadrul acestui seminar se referă la Orele planetare

Astrologia este o știință ce studiază corelațiile complexe ale destinelor ființelor umane în raport cu timpul și spațiul. Măsurarea timpului fizic reprezintă un fundament, un temei  al astrologiei. Timpul, însă, nu este doar fizic, căci în alte dimensiuni ale existenței fluxul timpului este perceput diferit. Orele planetare reprezintă „ceasornicul” cerului, adică perspectiva astrală a timpului pe care o cuantificăm prin intermediul astrelor și a intervalelor de timp pe care acestea le guvernează. În cadrul acestui seminar  vom prezenta seminificația orelor planetare în contextul nașterii noastre.

Show More
100.00 lei

Narcisa si Zoltan Bartha

5,0Recenzii instructor
2.874
Cursanți
43
Cursuri
84
Recenzii
Află mai multe