Curs NOU de inițiere în astrologia tradițională – natală 1

În cadrul acestui prim modul vom studiem ABC-ul astrologiei și urmărim să pătrundem și să înțelegem unele dintre tainele și legile de manifestare ale acestui Univers. Astfel, vom studia simbolismul planetelor și al semnelor zodiacale, jocul polarității, taina celor 5 elemente și modurile specifice de manifestare ale

acestora. Vom descoperi puterea de manifestare sau influența specifică a fiecărei planete în propria noastră ființă, prin studiul demnităților și debilităților planetare.

Fiecare etapă a studiului ne revelează limbajul misterios al astrelor și ne ajută să identificăm potențialitățile și predispozițiile noastre, realizând astfel o reală incursiune în cunoașterea propriei noastre ființe.

Potențialul vital și tainele trezirii sufletului, nuanțe ale feminității și masculinității, moduri de gândire și comunicare, limbajele iubirii, mici secrete relaționale, crezuri, legi și principii spirituale, reminescențele karmice, sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul primului modul de studiu al Astrologiei.

Printr-o asimilare adecvată a informațiilor prezentate în cadrul acestui modul, vom putea să conștientizăm și apoi să valorificăm potențialități nebănuite, adeseori, ale propriei noastre ființe.

După parcurgerea primelor 3 module de baza, poți opta pentru examenul de astrologie natală ce se va desfășura fie live în Cluj, Bucuresti, Iasi, fie online pe zoom. În urma absolvirii examenului o să primești o diplomă atestată de Scoala de Astrologie Helios, ce poate fi utilizată pentru obținerea dreptului de liberă practică în astrologie (deschiderea unui SRL sau PFA cu acest specific de activitate). Costul examenului este 300 ron. În cazul neabsolvirii, reexaminarea este tot 300 ron.

Data primului modul: 15-17 octombrie, între orele 18-21 vineri si 10-14 sămbăta si duminica

Data modulul 2: 10-12 decembrie

Locația: platforma online ZOOM.

După înscrie vei fi integrat în grupul de telegram al cursului unde vei primi toate informatiile necesare (linkul de acces la platforma zoom, cursurile in format pdf, programul de astrologie, tabele sinteză) și unde vei putea formula întrebări referitoare la informatiile din cadrul cursului

Pretul / modul: 300 ron, iar pretul unui seminar intermodular (optional) este 80 ron

Poti achita cursul AICI

În cazul în care nu reușești să fi prezent la curs în data programată, poti opta ulterior pentru vizionarea înregistrării video a cursului sau a seminariilor ulterioare.

Detalii despre modul de organizare și desfăsurare a cursurilor Scolii de Astrologie Helios, pe linkul următor: https://astrohelios.ro/cursuri/

Showing 2 comments
 • Liliana Coroama
  Răspunde

  Daca nu am online banking, cum as putea plati modulul 1?

  • Bartha Zoltan
   Răspunde

   Se poate achita prin depunere la orice ghiseu al bancii Raiffeisen unde se fac operatiuni cu numerar in contul urmator:
   Name: Bartha Narcisa Floarea
   Bank: Raiffeisen Bank
   IBAN: RO31RZBR0000060017379228
   COD SWIFT: RZBRROBU

Leave a Comment

0