Instrucțiuni de conectare la platforma “Zoom Meetings”

Utilizăm Platforma “ZOOM MEETINGS”, pentru ca e foarte prietenoasă, funcționează perfect și pe smartphone-uri și tablete (nu doar pe desktop).

PENTRU A TE CONECTA LA SESIUNE URMEAZĂ PAȘII DE MAI JOS:

♦ dă click pe link-ul de conectare
♦ dacă încă nu ai instalat softul “Zoom” pe dispozitivul tău (laptop, desktop, tabletă, smartphone) vei fi direcționat pe o pagina de unde să îl download-ezi și apoi sa îl instalezi
♦ după instalare, dai click din nou pe link-ul de conectare și urmezi pașii
♦ iți introduci NUMELE COMPLET (așa cum te-ai înregistrat pentru eveniment) si apoi vei fi conectat
Platforma “Zoom Meetings” are nevoie de un sistem de operare minim Windows 7 sau IOS 8.

RECOMANDĂRI

♦ Înainte cu o zi (sau în ziua evenimentului) veți primi un email care conține link-ul de conectare. Dă click pe link și urmează pașii descriși mai sus.
♦ Să îți introduci numele complet (e important sa-l introduci asa cum te-ai și înregistrat la eveniment, pentru a te putea identifica).
♦ Daca este posibil, CONECTEAZA-TE la Internet PRIN CABLU. Daca te conectezi prin wireless urmărește să fii cât mai aproape de modem (router), să ai un semnal cât mai bun. Să ții cont de faptul că o conexiune wireless este mult mai slaba decat cea directa, prin cablu. De asemenea, mai ales dacă constați că ai probleme cu transmisiunea live, e important să deconectezi de la internet toate dispozitive din casă pentru a avea la dispoziție o bandă de internet cât mai consistentă.

Dacă totuși ai probleme cu conectarea, sună-ne la 0757086584.
Te așteptăm cu drag !
Mai jos ai o imagine care prezintă modul în care arată pagina pe platforma ”Zoom Meetings” și cum găsești principalele funcții necesare utilizării platformei.
La evenimentele de astro microfoanele sunt oprite automat și sunt deschise doar atunci când cineva (care are mai mult de vorbit) primește (de la Host – gazdă) dreptul de a vorbi prin microfon. În general comunicarea se face prin chat. Sau poți apăsa pe icoana cu palma ridicată pentru a sesiza ca vrei sa întrebi ceva.

0