Astrologia, oglinda sufletului

Cursurile de Astrologie sunt un rezultat al experienței practice și didactice în domeniul Astrologiei de peste 25 de ani.

Creează contul tău gratuit!

CE OFERIM pentru tine

Vei putea beneficia de...

CURSURI

Cursul este structurat în 7 module de bază și o serie de seminarii opționale pentru aprofundarea cunoștințelor

consiliere

Analizăm cu mare atenție astrograma și urmărim să-ți răspundem la întrebările care te preocupă

ASTROSHOP

Din ASTROSHOP vă puteți achiziționa anumite produse care vă pot ajuta în aprofundarea astrologiei

„Ceea ce este sus este la fel precum ceea ce este jos, iar ceea ce este jos este precum ceea ce este sus pentru a împlini, astfel, miracolul Totului. Urcă de la Pământ la Cer şi apoi coboară din nou pe Pământ şi strânge laolaltă puterile lucrurilor superioare şi ale celor inferioare. Astfel vei dobândi slava întregii lumi, iar întunericul se va depărta de la tine”

Tabla de Smarald – Hermes Trismegistos

Cursurile intensive de astrologie

Cursurile  de Astrologie  sunt un rezultat al experienței practice și didactice în domeniul Astrologiei de peste 25 de ani. Citește despre Cele 12 motive pentru a învăța astrologia. 

În decursul anilor, am urmărit să aducem îmbunătățiri calitative în modul de expunere al informațiilor, urmărind să abordăm modalități didactice eficiente care să permită  participanților o asimilare progresivă a informațiilor cu privire la această știință divinatorie.

În cadrul cursurilor realizăm exerciții și jocuri asociative, diverse corespondențe și conexiuni menite să genereze o viziune de ansamblu, o sinteză a informațiilor care, pentru a fi la modul profund cunoscute, implică, adeseori,  simțirea, emoția, empatia și chiar anumite percepții subtile.

STRUCTURAREA CURSULUI

Cursul este structurat în 8 module din care primel 3 module de astrologie natală sunt cele de bază, în care se învață simbolismul spiritual, tradițional al instrumentelor de lucru în elaborarea și interpretarea unei astrograme.

Cursuri tipărite și / sau în format electronic (pdf)

Materiale didactice adiționale (tabele, sinteze)

Cursuri tipărite și / sau în format electronic (pdf)

Cursuri tipărite și / sau în format electronic (pdf)

Cursuri tipărite și / sau în format electronic (pdf)

Primul modul

Ce vei învăța în cadrul primului modul?

Între module o să primești teme de casă și vei putea achiziționa opțional o serie de seminarii ce te vor ajuta să fixezi mai bine cele învățate

ASTROLOGIE NATALĂ PARTEA 1