Petronela Untu

divider-3-galben

Mă numesc Petronela Chiriac și fac astrologie de peste 20 de ani. Sunt Gemeni cu ascendent Balanță și cu Luna în Capricorn. Sunt inginer, dar lucrez ca și bibliotecar școlar. Ofer consultații astrologice – mai ales astrologie natală, relațională și electivă – și am prezentat câteva conferințe în cadrul Simpozioanelor de Astrologie organizate de școala AstroHelios.

Consider că astrologia este în primul rând o știință profund benefică, inspirată și inspiratoare. Este un puternic instrument pentru cei care doresc să se cunoască la nivel profund și ne oferă șansa de a ajunge să trăim ca și “cea mai bună variantă a noastră”, folosindu-ne la maxim calitățile. Dar în același timp, astrologia este și o artă.  Pentru că în momentul când stăpânești știința și te lași ghidat și inspirat de Dumnezeu, cunoașterea astrologică aduce armonie, ne face mai frumoși și ne hrănește atât mintea cât și sufletul.

Pe de altă parte, pentru mine personal, astrologia reprezintă o bucurie permanentă și este, metaforic vorbind, felul meu de a comunica cu Dumnezeu și de a-I simți prezența.

Astrologia mă face să mă simt vie, este ceea ce fac mereu cu bucurie și cu din ce în ce mai multă smerenie. Fac astrologie din pasiune. Simt că îmi lipsește ceva vital atunci când nu pun întrebări mai profunde, când nu încerc să leg evenimentele şi să le corelez cumva, mai ales când apar sincronicități. M-au fascinat întotdeauna sincronicitățile și prin urmare, când am găsit astrologia, am fost fericită și recunoscătoare. Am simțit, am intuit că prin cunoaștere astrologică poți să ai înțelegeri profunde ale cauzelor evenimentelor, ale aspectelor esențiale care te definesc ca om dar poți să te apropii și de înțelegerea momentelor acestea de grație, când se suprapun două sau trei evenimente aparent „întâmplătoare” dar totuşi corelate la un nivel mai profund.

Dacă iubiți astrologia, considerați-vă binecuvântați! Astrologia aduce pace, lumină și încântare!

 

0