Sorin Bratoveanu

divider-3-galben

Profesia mea principală este cea de medic, iar astrologia a apărut în viaţa mea ca un hobby, dar a devenit la fel de importantă ca ocupaţia de bază. Am început să studiez astrologia din 1990, iar din 1994 am devenit astrolog practician, calculând astrograme cu efemeride şi tabele de case şi realizând interpretarea acestora.

Pe parcurs am realizat şi nişte studii oficiale în domeniul astrologiei europene, mi-am extins preocupările către astrologia indiană, astrologia chineză şi Feng Shui. Datorită faptului că am acumulat multe cunoştinţe, am avut posibilitatea de a publica 6 cărţi de astrologie între 2006 şi 2020.

Astrologia este, din punctul meu de vedere, o ştiinţă ocultă care ne poate ajuta să găsim mai uşor răspunsuri la întrebări fundamentale precum „cine sunt?”, „de unde vin?”, „încotro merg?”. Fiecare ramură a astrologiei are posibilitatea de a ne ajuta să înţelegem mai uşor diverse laturi ale vieţii: astrologia medicală ne explică de ce putem avea o indigestie într-o anumită zi, astrologia previzională ne permite să ştim cu anticipaţie ce vom realiza semnificativ în decurs de o lună sau de un an, astrologia orară ne ajută să răspundem rapid la nişte întrebări, pentru a face nişte alegeri eficiente, astrologia relaţională ne face să înţelegem dinamica unei relaţii de cuplu, astrologia ezoterică ne dezvăluie de ce anumiţi oameni au anumite capacităţi parapsihice, astrologia evolutivă ne arată ce metodă, cale sau mentor ni se potrivesc într-un proces de ascensiune spirituală, ş.a.m.d.

Dacă ne gândim la astrologia chineză, la toate ramurile ei, descoperim o altă comoară de cunoaştere, care ne oferă soluţii foarte practice, de tipul: ne aşezăm cu faţa într-o anumită direcţie, într-un anumit context, pentru a avea succes pe un anumit palier existenţial.

Privind în ansamblu toate aceste aspecte sau faţete ale astrologiei, descoperim că putem stăpâni o ştiinţă unică, prin care viaţa noastră capătă mai mult sens, o semnificaţie mai profundă, regăsindu-ne astfel locul pe care este necesar să îl ocupăm în angrenajul universal.

Astrologia m-a ajutat să mă înţeleg mult mai bine pe mine însumi, să îmi răspund la nişte întrebări profunde, să dau mai multă semnificaţie şi complexitate activităţii mele profesionale principale (medic), să reuşesc să ajut şi alţi oameni să îşi înţeleagă problemele de natură existenţială şi medicală. Astrologia mi-a revelat şi nişte adevăruri oculte sau ezoterice, pe care am încercat să le împărtăşesc şi cu alţi oameni, ceea ce mi-a permis să îmi lărgesc foarte mult orizonturile personale de înţelegere.

Iubitorilor astrologiei le recomand să studieze mult, să descopere laturi tot mai profunde ale astrologiei, să renunţe la superficialitate în acest domeniu. Le mai sugerez să îşi folosească intuiţia în astrologie şi să nu se teamă să vină cu abordări novatoare, cu interpretări speciale, cu viziuni astrologice originale. Mai este încă loc în astrologie pentru cercetare, pentru descoperire, pentru corelaţii inteligente, încă nu „s-a spus totul”, pentru că este un domeniu extraordinar de vast.

E-mail: [email protected]

Web: www.astrologie-medical.ro

Telefon: 0723 294 253

0