Valentin Badea

divider-3-galben

Sunt de profesie programator, am creat programul de astrologie AstrologR, în timpul liber astrolog.

Astrologia este pentru mine o cheie de descifrare a sensului vieții fiecărui om, adică a menirii sale. Este un model simbolic, ce accesează anumite realități arhetipale prin care se pot descrie diferitele calități ale momentelor de timp, momente ce se constituie ca o hrană suprasensibilă care ne susține, ne îndrumă, ne direcționează și ne ajută să ne apropiem de Dumnezeu. Astfel, astrologia este un instrument ce constiuie o hartă al drumului nostru către Dumnezeu.

Practica astrologiei m-a ajutat să mă cunosc mai bine, să înțeleg faptul că, deși avem la dispoziție oricând anumite energii, totuși, aproape nimic nu este absolut implacabil, destinic, că primim întotdeauna ceea ce avem nevoie, că suntem liberi să ne angrenăm Liberul Arbitru, că prin nimic nu este la modul absolut bun sau rău, benefic sau malefic, că totul este necesitate care ne ajută să ne apropiem de Dumnezeu, o necesitate care ascunde iubirea Lui Dumnezeu pentru noi.

Pentru iubitorii astrologiei: ceea ce găsiți în cărțile de astrologie nu sunt decât forme limitate de concretizare ale unor potențialități indicate de simbolurile astrologice, de către anumite principii arhetipale. Nu luați nimic la modul absolut fără să corelați cu întregul, cu toate elementele din astrogramă, căci numai așa, prin coerența dintre ele, aspectele astrologice îți revelează adevăratul lor sens. Nu există ideea de malefic și benefic, această împărțire în bun și rău a unor energii aparține egoului. O aceeași energie poate fi folosită atât în bine cât și în rău, în funcție de fiecare conștiință. Astrologia nu indică ceva static, prin care ți se atribuie caracterologic niște calități sau defecte, ci ea are un sens mai profund, dinamic, prin care ți se arată cum ar fi cel mai bine să acționezi, pentru a ajunge într-un mod optim la Dumnezeu, cu minimum de eforturi, de suferință și de timp, cu maxim de fericire.

0735377999

[email protected]

0