Aspectele astrologice care favorizează o căsătorie fericită

53 minute 45 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

Vor fi prezentate în sinteză unele aspecte astrologice care evidențiază predispoziția pe care tindem să o avem în modul nostru de relaționare. Vor fi prezentate în sinteză aspectele astrologice ce favorizează relațiile armonioase, dar și aspectele astrologice ce favorizează relațiile provocatoare sau situația în care întâmpinăm dificultatea de a stabili o relație de lungă durată.

80.00 lei 100.00 lei

Bartha Narcisa

0,0Recenzii instructor
90
Cursanți
2
Cursuri
0
Recenzii

M-am născut în 15 mai 1977 în inima Maramuresului, la Botiza. Inclinatia către Astrologie am descoperit-o în primul an al noului mileniu, când am început un studiu sistematic al acestei stiinte alături de Zoltan Bartha în cadrul Scolii de Astrologie ”Helios”.

Găsesc astrologia ca fiind un „instrument” prin intermediul căruia putem să descoperim potentialitătile si înzestrările pe care le avem, dar si lectiile si directiile principale ale destinului nostru, ce contribuie din plin la procesul de cunoastere de sine.

Astrologia ca stiinta divinatorie oglindeste diferitele nivele ale realitatii si face posibil procesul de obiectivare, prin aceasta dovedindu-se a fi un instrument valoros pentru cautătorii spirituali. Acestea sunt câteva dintre motivele care m-au animat în studiul acestei stiinte – Astrologia – si apoi m-au determinat să predau în cadrul Centrului de Cercetări si Aplicații Astrologice „Helios”, diferite ramuri ale Astrologiei – natală, previzională, relatională si orară.

Află mai multe