Simpozionul Național de Astrologie

Acest eveniment este deschis tuturor iubitorilor astrologiei și mai ales celor care doresc să descopere influența deosebită a planetei Saturn asupra destinului nostru.

24-26 martie 2023
Ediția a XXXII-a

Suntem încântați să vă anunțăm că următorul eveniment din cadrul Simpozionului Național de Astrologie se apropie cu pași repezi!
Vom anunța în curând data exacta pentru evenimentul din 2024.

Despre

Zile
Ore
Minute
Secunde


Zoltan Bartha​

Fondatorul și Presedintele Centrului de Cercetări și Aplicații Astrologice ”Helios”

Adrian Tarcan conferentiar

Adrian Tarcan

Pasionat de astrologie


„Măreția lui Saturn”

dan spatariu conferentiar

Dan Spătariu

Medic cardiolog, practicant ayurveda

„Prezentarea unor cazuistici ale influenței planetei Saturn în practica astrologiei medicale”

ligia plusgal conferentiar

Ligia Pluscal

Astrolog, Consiliere dezvoltare


„Misterele karmei saturniene”

georgiana trandafir conferentiar

Georgiana Trandafir

Psiholog și psihoterapeut


„Analiza conjuncțiilor stelare ale lui Saturn în practica psihologică”

felicia bratu conferentiar

Felicia Bratu

Inginer, Astrolog


„Efecte profund transformatoare ale tranzitelor lui Saturn”

Narcisa Bartha

Profesor astrologie


„Interpretarea lui Saturn în principalele diviziuni zodiacale"

Raluca Sandru conferentiar

Raluca Sarca

Psihoastrolog, terapeut


„Studiu asupra caselor guvernate de Saturn și a casei în care se află Saturn”

Zoltan Marosy

lector univ. dr. inginer la UNIV. Ecologică din București

„Saturn - prezentarea astronomică și rolul inelelor sale. Aspecte importante despre spectrul și frecvența lui Saturn”

Ediția martie 2023 a Simpozionului Național de Astrologie va fi organizată în stațiunea Călimănești – Căciulata, Hotel Orizont

Statiunea Calimanesti Caciulata este considerata “perla” statiunilor de pe valea Oltului, datorita peisajelor mirifice ce pot fi admirate in aceasta zona a Romaniei. Din intreaga suprafata a statiunii, aproape jumatate este acoperita de intinsele paduri de foioase si rasinoase.

Centrul SPA

⦁ Hotel Orizont Cozia deține unul dintre cele mai frumoase și intime centre spa din Călimănești-Căciulata, dotat cu saună finlandeză, baie turcească, fântână de gheată, dus emoțional, salină, jacuzzi, piscină cu apă dulce, bazin cu apă sărată (de la Ocnele Mari) de o concentrație foarte mare de sare.
⦁ Detalii la: https://www.hotel-orizont.ro/spa-calimanesti-caciulata/

Sala de conferințe

este modernă, spațioasă și foarte confortabilă (https://www.hotel-orizont.ro/sali-conferinta/sala-de-conferinta-arena/)

De mai mulți ani particip la Simpozioanele de Astrologie. Fiecare a fost ca o hrană pe care o primea sufletul meu, dublată de o frumoasă încărcătură emoțională... Toate zilele petrecute aici sunt pline de revelații și experiențe minunate. Da! A fost minunat!!! Mulțumesc!

Mihaela Gheorghiu

Multumesc din suflet pentru toate sfaturile și informațiile frumoase pe care le-am auzit în cadrul acestui eveniment. Sunteți oameni deosebiti. Mă bucur mult că am avut ocazia în această viață să vă întâlnesc!

Roxana Elena

Mii de mulțumuri pentru tot ceea ce ne-ați oferit. Toate prezentările voastre sunt o încântare pentru suflet!

Gabriela

Felicitari pentru acest Simpozion, a fost fantastic! Mulțumesc și pentru generozitatea de a împărtăși cu noi experienta practică în domeniul Astrologiei!! Am participat de-a lungul vremii la mai multe Simpozioane de Astrologie, care mi-au îmbogățit cunoașterea în domeniul Astrologiei! Mulțumesc!

Alina Tanasescu

Multumesc din suflet! Mi se împleticesc cuvintele la câte aș avea de zis... întalnirea cu Astrologia și mai ales în formatul prezentat de voi, este pentru mine o regăsire profundă care mi-a făcut ființa să înflorească

Dana Stoica

La rândul meu, vreau să vă multumesc pentru tot ce am învățat de la voi până acum! Mă bucur că v-am intalnit! La cât mai multe evenimente frumoase împreună!

Cristina Prisecaru

De ce particip cat de des posibil la simpozioanele de astrologie? Pentru ca imi da posibilitatea de a avea informatii si de a invata lucruri care in mod normal ar dura poate luni de zile ca proces. In cadrul Simpozioanelor informatia este mult mai condensata si de fiecare data vin acasa imbogatita peste masura cu revelatii, cu intelegeri si cu claritati atat vis-a-vis de aspecte astrologice personale cat si de aspecte astrologice de interpretare complexe. Pentru mine aceste simpozioane sunt un festin de intelepciune data de Univers. Sunt recunoscatoare ca am ajuns sa fac parte din comunitatea acestei scoli de astrologie care are o interpretare hermetica antica pentru ca tot ce era valabil acum mii de ani, este vaabil si astazi. Iar profesorii acestei scoli Astrohelios sunt cei prin care am reusit cel mai bine sa aplic astrologia.

Amina Bunescu

Încep prin a mulțumi pentru revelațiile și cunoștințele acumulate în acest week-end, la acest Simpozion. Mi-a modificat foarte mult percepția despre ce cunoștințe trebuie să aibă un astrolog și m-a maturizat și responsabilizat semnificativ vis-a-vis de timpul pe care trebuie să-l rezerv studiului Astrologiei. Multumesc din suflet!

Cristina Dobre

Multumesc foarte mult pentru fiecare prezentare din domeniul Astrologiei! De fiecare dată când vin la cursuri și Simpozioanele de Astrologie, mi se dezvăluie noi și noi taine despre mine însămi și mă minunez tot mai mult de complexitatea fiecăruia dintre noi, dar și de ne-diferențierea ce există la un nivel superior. Dincolo de ceea ce ne este expus din punct de vedere astrologic, învăț foarte mult din atitudinea celor care prezintă! Multumesc pentru toate acestea!

Marius Anghel

Te așteptăm în comunitatea
iubitorilor de astrologie Astrohelios

Cursuri

Află mai multe despre activitatea noastră până la începerea evenimentului, urmând unul din cursurile sau seminariile disponibile în catalogul nostru.