CURS ASTROLOGIE ORARĂ 2 – modul 7

150 înscriși 5,0 (5) Expert

Astrologia  Orară  este considerată una dintre cele mai eficiente căi de înțelegere a naturii și tendințelor fenomenelor interioare și exterioare, fiind destul de puțin cunoscută chiar și în rândul pasionaților de astrologie.

Pentru a o înțelege este necesar să cunoaștem foarte bine bazele Astrologiei, iar pentru a o aplica este necesar să ne folosim cu discernământ atât inteligența cât și intuiția și să respectăm cu strictețe regulile și principiile ei.

În cadrul acestui modul vom aprofunda incursiunea în tainele Astrologiei Orare prin cunoașterea unor noi aspecte referitoare la conjuncturile planetare, calculul timpului sau când va avea loc un eveniment, respectiv găsirea obiectelor pierdute sau rătăcite.

La acest modul îmbogățim viziunea astrologiei orare ajungând să abordăm tehnici și metode avansate ce permit în mod surprinzător să găsim obiectele pierdute și să le localizăm în spatiu prin simpla analiză a momentului întrebării formulate.

Astrologia Orară este, poate, cel mai fascinant capitol al acestei științe divinatorii  – Astrologia – care ne revelează încă o dată că suntem conectați în permanență cu întregul Univers, că stelele, planetele, constelațiile nu sunt undeva departe, în nemărginirea spațiului celest, ci sunt într-o legătură permanentă, inefabilă și indescriptibilă cu sufletele noastre.

Show More
400.00 lei

Narcisa si Zoltan Bartha

5,0Recenzii instructor
2.882
Cursanți
43
Cursuri
84
Recenzii
Află mai multe