CURS ASTROLOGIE ORARĂ 3 (electivă și medicală) – modul 8

116 înscriși 5,0 (3) Expert

Momentul prezent reprezintă de fiecare dată adevăratul punct de referință, precum și punctul de start în cercetarea evenimentelor trecute sau viitoare.

În cadrul acestui modul de studiu vom atinge noi subtilități ale Astrologiei Orare Tradiționale, mergând pe urmele marilor maeștrii ai antichității și ai evului mediu din domeniul Astrologiei, vom studia metodele tradiționale de determinare a celor mai favorabile momente astrologice în vederea realizării cu succes deplin și într-un mod dumnezeiesc integrat a celor mai importante acțiuni în care urmează să ne angrenăm.

În acest nou capitol al Astrologiei Orare Tradiționale, care este Astrologia Electivă ne vom familiariza cu modalități practice de determinare și cunoaștere a ritmurilor cosmice în vederea unei și mai profunde sincronizări între ființele noastre și Univers, astfel ca diferitele acțiuni benefice în care urmează să ne angrenăm să își găsească împlinirea și integrarea în armonia macrocosmică, universală.

Tehnicile și metodele practice oferite de Astrologia Electivă își dovedesc cu prisosință valoarea mai ales atunci când sunt aplicate în domeniul medical – ne referim aici la determinarea celor mai favorabile momente pentru începerea unor detoxifieri, profilaxii, purificări, tratamente, intervenții chirurgicale și alte metode terapeutice ce vizează vindecarea. Dar nu se rezumă doar la domeniul medical, ci își dovește aplicabilitatea în toate domeniile de viață în care urmărim să ne racordăm la ritmurile cosmice, în vederea unei integrări adecvate a existenței noastre în armonia universală.

Show More
400.00 lei

Narcisa si Zoltan Bartha

5,0Recenzii instructor
2.852
Cursanți
43
Cursuri
84
Recenzii
Află mai multe