Evaluarea stării unei persoane si a calității a ceva anume în astrologia ORARA

01 oră 46 minute 31 înscriși Fără recenzii Expert

În practica astrologie orare este de o foarte mare importanță determinarea stării unei persoane sau în ce stare se află un obiect (mașină, casă, aparat etc)
Adesori am fost întrebat dacă o anumită persoană este de încredere, dacă minte, dacă este deschisă pentru … , ce simte pentru mine sau pentru altcineva etc.
Am realizat mai multe cercetări care au vizat clarificarea acestor situații și găsirea unori algoritmi astrologici care să soluționeze situațiile date.
Vă voi împărtăși în cadrul acestui seminar rezultatele acestei cercetări, în care vom vedea diferențele dintre demnități / debilități, co-guvernator, dispozitor si conjuncturile guvernatorului și ale Lunii.

100.00 lei

Zoltan Bartha

Astrolog

5,0Recenzii instructor
521
Cursanți
56
Cursuri
84
Recenzii
M-am născut pe 9 august 1974, leu cu ascendent în capricorn. Am practicat diferite sporturi încă din copilărie, iar artele martiale la nivel de performantă. Întotdeauna am simtit o uimitoare atracție către natură, predominant către munti, ceea ce m-a făcut să devin ghid montan. Sunt pasionat de escalada sportivă (climbing), mountain bike, drumețiile montane, speologie etc. Din adolescentă am fost atras de tradițiile spirituale străvechi – tradiția egipteană, atlantă, grecească, mayasă, orientală și mai ales de traditiile bazinului carpatic. Am absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea în management-marketing. Preocupările față de dezvoltarea personală, înțelegerea limbajului trupului, inteligența emotională mi-au deschis apetitul de a participa la zeci de cursuri și seminarii de lidership, programare neurolongvistica, time-management etc. Din 1994 am început practica yoga și studiul astrologiei. Toate cunoștintele si experiența dobândită în sfera astrologiei au la bază o cercetare temeinică și practică autodidată, prin care am urmărit să descopăr micile și marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, împlinirii și evoluției spirituale ale ființelor umane. În 1996 am initiat primul grup de studiu al astrologiei, iar în 1998 am pus bazele Centrului de Cercetări si Aplicatii Astrologice ”Helios” si am organizat primul curs de astrologie la Cluj-Napoca. Din 1999 am demarat proiectul SIMPOZIONULUI NATIONAL DE ASTROLOGIE, un eveniment ce a devinit în scurt timp o tradiție și un loc de întâlnire bi-anuală a iubitorilor acestei științe divinatorii. Locuiesc în Cluj-Napoca cu soția mea Narcisa și împreună coordonăm activitățile Școlii de Astrologie ”Helios”, susținem cursuri de astrologie în peste 9 țări din Europa, oferim consiliere astrologică și organizăm diverse evenimente spirituale, ceea ce ne umple sufletele cu o mare bucurie și încântare.
Află mai multe