Începutul unei relații din perspectiva tranzitelor Nodurilor Lunare

45 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

Prezentarea aceasta urmărește sa ne ajute sa conștientizăm care este necesitatea noastră evolutiva, în anumite perioade din viata și felul în care implinirea acestei necesități face sa atragem către noi anumite ființe cu care stabilim apoi relații de cuplu, de prietenie, de colaborare etc

80.00 lei 100.00 lei

Bratu Felicia

0,0Recenzii instructor
45
Cursanți
1
Cursuri
0
Recenzii

Sunt născută în zodia Berbec si Ascendent în semnul Scorpionului. Practic astrologia din 1993 si din paleta largă de domenii în care se poate aplica această stiintă straveche, recunosc că mă atrage foarte mult astrologia natală, cea relatională si mai de curând, cea educatională.

Studiul astrologiei l-am început dintr-o anumită curiozitate dar si o anume fascinatie. Curiozitate - pentru că eram imediat după 1989 si abundau informatiile în acest domeniu, multe din ele fiind însă contradictorii, iar fascinatia … este greu de explicat. Cred că întotdeauna a existat o atractie fată de misterul simbolurilor iar astrologia oferă cu generozitate domeniu de explorare în acest sens.

La începuturi a fost studiu individual, apoi am colaborat cu dr. Sorin BRATOVEANU, astrolog la randul său, iar după o perioadă am început o colaborare frumoasă si extrem de utilă cu Zoltan BARTHA si respectiv cu Centrul Helios.

În timp, sistemul meu de interpretare astrologică a suferit modificări si modulări care au avut ca bază îmbogătirea cu foarte multe informatii si întelegeri subtile pe care am avut privilegiul să le întâlnesc si descopăr în cadrul simpozioanelor de astrologie organizate de centrul Helios, de-a lungul atâtor ani. Recunosc cu sinceritate deplină că sistemul de interpretare astrologică întâlnit la această scoală este pentru mine cel care m-a fascinant si captivant cel mai mult din ceea ce am întâlnit.

De-a lungul a peste 20 de ani de “îndrăgostire” de astrologie, am predat cursuri de gen în mai multe orase mari din tară, am sustinut numeroase seminarii, prezentări si am oferit consultantă astrologică, lucru pe care îl realizez si în prezent.

Ca pregătire profesională sunt inginer si am doctoratul în Stiinta Materialelor. Am fost cadru didactic universitar timp de 16 ani, apoi m-am directionat către alte domenii profesionale. Momentan lucrezîin zona fondurilor europene pentru progamul de mediu.

Ador dansul, arta, filmele, natura, călătoriile si sunt o fire dinamică, tonică, trezind lucrurile la viată în jurul meu.

Pentru mine astrologia a fost si este atât un instrument de autocunoastere cât si o excelentă modalitate de a-i întelege si ajuta pe cei din jur, începând de la relatiile cu colegii de servici, apoi cu cei din familie, pritenii si până la a afla răspunsuri si solutii  la întrebări ce tin de sănătate, frumusete, armonie relatională, dezvoltare spirituală si multe altele.

Astrologia este mai mult decât o pasiune; este acel ceva care mă face să mă simt în largul meu, să mă simt “hrănită” în structurile mele mentale, sufletesti si spirituale. Este “prietena” de nădejde la care pot apela când mi-e greu pentru a afla de ce se petrec lucrurile asa cum o fac si mai ales ce să fac ca să  pot depăsi momentul, să cresc, să mă dezvolt, să înteleg rostul meu si al evenimentelor din viata mea si nu în ultimul rând, pentru a-I putea ajuta la rândul meu pe altii.

Află mai multe