Influența perioadei nefaste a Lunii în Via Combusta asupra relațiilor

1 oră 12 minute 45 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar
80.00 lei 100.00 lei

Diana Serban

0,0Recenzii instructor
45
Cursanți
1
Cursuri
0
Recenzii

Am venit pe lume în zodia Săgetătorului, motiv pentru care nu stau locului și călătoresc foarte mult, predau yoga și realizez retreat-uri în străinătate.

Menirea mea este mai ales legată de yoga pentru femei și cred că ascendentul meu a avut un cuvânt important de spus în asta, fiind în Rac.

 Pe de altă parte, MC în Pești m-a dus și în altă direcție, sunt actriță și pe lângă faptul că îmi place să fiu pe scenă, am o școală de teatru unde predau cursuri de actorie pentru copii și adulți. Și da, le fac astrograma înainte să le împart rolurile J

Am început să studiez astrologia în liceu. Nu doar pentru că eram îndrăgostită de profesor, dar și pentru că am simțit că nu trebuia să o învăț, ci doar să mi-o amintesc.

Aveam 20 de ani când l-am cunoscut pe Zoltan și am venit la școala Helios.

Au urmat ani de studiu, simpozioane, revelații, consultații și fascinație.

 Cea mai mare împlinire o aveam atunci când oamenii veneau să îmi spună că au ascultat o conferință pe care am susținut-o cândva la un simpozion și că ceea ce am spus le-a transformat viața în bine. Sau că astrograma pe care le-am făcut-o i-a ajutat să depășească cu bine niște încercări prin care au trecut. Sau că un curs de astrologie pe care l-am ținut i-a transformat perspectiva asupra vieții. Și, cu ajutorul lui Dumnezeu, astfel de mărturii am avut mult și sunt tare recunoscătoare.

 Astrologia face parte din menirea mea și este un instrument prin care pot să fac bine în lume. Din fericire, există această școală de astrologie, de o valoare neprețuită, care face acest lucru posibil.

Află mai multe