CURS ASTROLOGIE NATALĂ – modul 3

279 înscriși 5,0 (7) Începător

În acest modul de studiu se poate spune că ne situăm în etapa în care informațiile descoperite în cadrul modulelor anterioare, asemeni unor bucăți de puzzle,  încep să prindă contur, să se împletească, generând o  imagine complexă, de ansamblu,  ce ne va oferi o viziune mult mai profundă asupra destinului nostru.

În această incursiune de cunoaștere a tainelor Cerului, după ce am pătruns unele dintre misterele sale și am descoperit sălașurile planetelor în casele cerești, suntem într-o etapă în care ni se dezvăluie taina relațiilor pe care planetele le stabilesc pe bolta cerească, prin intermediul conjuncturilor planetare sau al unghiurilor de lumină. Astfel, vom descoperi cum relațiile dintre planete, numite conjuncturi astrale sau unghiuri de lumină, generează în viețile noastre diverse situații, ce au rolul, fie de a ne susține și de ne pune în lumină anumite înzestrări, fie de a ne provoca, testa, condiționa și de a oferi, astfel,  lecții fundamentale în destinul nostru.

Astfel, conjuncturile sunt unghiuri de lumină care evidențiază sau pun în lumină potentialitățile și înzestrările, dar și provocările și neajunsurile noastre.

Prin cunoașterea conjuncturilor planetare vom completa studiul fundamentelor astrologice ale  acestei știinte divinatorii, care este  Astrologia.

Show More
400.00 lei

Narcisa si Zoltan Bartha

5,0Recenzii instructor
2.874
Cursanți
43
Cursuri
84
Recenzii
Află mai multe