CURS ASTROLOGIE PREVIZIONALĂ – modul 4

219 înscriși 5,0 (6) Nivel intermediar

Se poate spune că ne situăm într-o etapă avansată a studiului Astrologiei, ce presupune însușirea temeinică a fundamentelor astrologice ce au fost structurate și prezentate în cadrul modulelor anterioare.

Cu siguranță, fiecare dintre noi, adeseori ne întrebăm cu privire la ce ne rezervă viitorul sau cum vor evolua diferitele situații în care ne aflăm la un moment dat.

Astrologia predictivă sau previzională  se bazează pe un studiu complex al situațiilor planetare și astrale care ne permite să înțelegem și mai adânc legătura tainică dintre noi și Univers și să descoperim că suntem conectați în permanență la vastul ocean cosmic ale cărui valuri și manifestări ne călăuzesc pe cărarea evoluției noastre.

Studiul Astrologiei Previzionale ne permite să fim mai conștienți de manifestarea acestor ”valuri de energie”  din Oceanul Cosmic la care, vrem, nu vrem,  suntem conectați. Și prin studiul tranzitelor planetare care sunt expresia acestor „valuri cosmice” pentru noi, să înțelegem mai bine timpul pe care îl trăim sau care va veni cu necesitățile și prioritățile sale.

O abordarea înțeleaptă a acestui important capitol al Astrologiei, nu implică „să citim în stele” viitorul, ci să înțelegem care sunt prioritățile în destinele noastre în anumite perioade de timp și să învățăm să ne folosim cu înțelepciune de puterea „valurilor” și influențelor astrale, încetând a ne mai  lupta cu ele sau a merge împotriva lor.

Astfel, studiul tranzitelor planetare, al revoluției solare și al progresiilor, ce vor fi abordate în cadrul acestui modul, este menit să aducă multă lumină asupra cursului destinelor noastre.

Show More
400.00 lei

Narcisa si Zoltan Bartha

5,0Recenzii instructor
2.882
Cursanți
43
Cursuri
84
Recenzii
Află mai multe