Planul relațional și influența karmică a tranzitelor saturniene

51 ore 44 minute 45 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

Planul relațional și influența karmică a tranzitelor saturniene ” este o invitație de a privii tema relatională ca fiind una dintre cele mai profunde lecții spirituale ale omului în evoluția sa!
Viața ne-a arătat de nenumărate ori că relațiile pe termen lung se construiesc având ca bază iubirea, însă în egală măsură și prin respectarea principiilor saturniene și cultivarea calităților înalte de tip saturnian

80.00 lei 100.00 lei

Pluscal Ligia

0,0Recenzii instructor
45
Cursanți
1
Cursuri
0
Recenzii

Se pare că pentru tot ceea ce mi-am propus să experimentez în aceasta minunată viață, a fost necesar să mă nasc când Soarele se afla în zodia Leului , iar în partea estica tocmai răsărise constelația Gemenilor.

Astrologia am studiat-o mai întăi la modul autodidact, iar mai apoi în simbioză cu nevoia propriului suflet, mi-am propus aprofundarea acestei științe divinatorii și ca urmare am avut bucuria și oportunitatea de a studia în cadrul Școlii de Astrologie Helios, sub  îndrumarea dragilor mei profesori Narcisa și Zoltan Bartha, care m-au inspirat prin calitatea lor umană dar și prin integritatea lor profesională.

În cadrul Scolii Helios am studiat prin cursuri și seminarii,  modulele de astrologie: natală,previzională, relațională,cele trei forme ale astrologiei orare și astrologia karmică.

În paralel, am urmat cursuri privind consilierea în dezvoltarea personală și programarea neurolingvistică, sub îndrumarea unor practicieni în psihologie și am descoperit concepte asemănătoare care se susțin, enunțate doar printr-o alta terminologie specifică.

Ce reprezintă pentru mine acesta fascinantă  forma de cunostere, Astrologia?

În primul rând răspunsuri primite printr-o cheie elevată, cea a înțelepciunii, a înțelegerii profund holistice…

Reprezintă un instrument puternic sub valoare materială dar și spirituală pe calea cunoașterii și mai ales a autocunoașterii, care ne pune fată  în fată cu umbrele și darurile noastre, oferindu-ne căi reale de a ne integra întunericul cu ajutorul luminii din noi, conectandu-ne cu propria esență divină și putere personală.

Astrologia  ne conectează cu legile universale si ne facilitează întelegerea acestora.

Astrologia este dovada vie că suntem spirit în materie, că nu exista destin banal, suflet pierdut în acest Univers și suntem meniți a trăi  o viață cu sens. .

Visez dar și anticipez, acele vremuri în care Știința Astrologiei, să fie înțeleasă pe delpin și valorificată  în educația copiilor și a celorlalți semeni, deoarece omul se poziționează deja pe o cuantă superioară,  dacă are răspuns la cele patru întrebări puternice, bazice, și poate nu întotdeauna este necesar de a merge pe metoda încercare-eșec, atunci când intreabăm : cine sunt, de unde vin, încotro merg, alături de cine?…

 

email: [email protected]

tel: 0755538085
Află mai multe