Predispoziții relaționale în Revoluția solară

45 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

Avest seminar are la bază un studiu realizat pe temele revoluțiilor solare ale mai multor persoane ce sunt angrenate în relații de cuplu de lungă durată. Am urmărit să găsesc elementele astrologice care au influențat evoluția în plan relațional în cadrul cazurile studiate. În cadrul acestei conferințe vor fi evidențiate etapele de analiză a aspectelor relaționale din tema revoluției solare, însoțite de prezentarea câtorva exemple.

80.00 lei 100.00 lei

Bartha Narcisa

0,0Recenzii instructor
90
Cursanți
2
Cursuri
0
Recenzii

M-am născut în 15 mai 1977 în inima Maramuresului, la Botiza. Inclinatia către Astrologie am descoperit-o în primul an al noului mileniu, când am început un studiu sistematic al acestei stiinte alături de Zoltan Bartha în cadrul Scolii de Astrologie ”Helios”.

Găsesc astrologia ca fiind un „instrument” prin intermediul căruia putem să descoperim potentialitătile si înzestrările pe care le avem, dar si lectiile si directiile principale ale destinului nostru, ce contribuie din plin la procesul de cunoastere de sine.

Astrologia ca stiinta divinatorie oglindeste diferitele nivele ale realitatii si face posibil procesul de obiectivare, prin aceasta dovedindu-se a fi un instrument valoros pentru cautătorii spirituali. Acestea sunt câteva dintre motivele care m-au animat în studiul acestei stiinte – Astrologia – si apoi m-au determinat să predau în cadrul Centrului de Cercetări si Aplicații Astrologice „Helios”, diferite ramuri ale Astrologiei – natală, previzională, relatională si orară.

Află mai multe