Rectificarea minutului nașterii cu ajutorul termenelor vedice

03 ore 20 înscriși Fără recenzii Începător

Termenele vedice (trimsamsha) ne revelează aspecte foarte importante cu privire la structura noastră fizică, respectiv asupra aspectelor vizibile, experioare ale oricărei case din astrologie. Adeseori termenele au fost utilizate pentru descrierea structurii exterioare a ceva anume, a coloraturii contextului în care se exprimă un guvernator. Din acest motiv fiecare termen reflectă forma, culoarea, mărimea, viteza, adică aproape toate aspectele fizice, exterioare ce pot fi măsurate, observate, evaluate.

În cadrul acestui seminar vom studia corespondența dintre TERMENE și părțile corpului și vom detalia mai ales termenul ASCENDENTULUI ce descrie în mod fidel forma trupului nostru, dar și a comportamentului. Termenul ascendentului oferă informatii despre cum aratăm,  despre fizionomie, despre aspectele particulare ale trupului (mai ales la nivelul capului). Iar cu ajutorul acestei metode inedite ce utilizează termenele vedice, vom putea rectifica în mod eficient ora și minutul nașterii noastre.

Show More
100.00 lei

Zoltan Bartha

Astrolog

5,0Recenzii instructor
516
Cursanți
56
Cursuri
84
Recenzii
M-am născut pe 9 august 1974, leu cu ascendent în capricorn. Am practicat diferite sporturi încă din copilărie, iar artele martiale la nivel de performantă. Întotdeauna am simtit o uimitoare atracție către natură, predominant către munti, ceea ce m-a făcut să devin ghid montan. Sunt pasionat de escalada sportivă (climbing), mountain bike, drumețiile montane, speologie etc. Din adolescentă am fost atras de tradițiile spirituale străvechi – tradiția egipteană, atlantă, grecească, mayasă, orientală și mai ales de traditiile bazinului carpatic. Am absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea în management-marketing. Preocupările față de dezvoltarea personală, înțelegerea limbajului trupului, inteligența emotională mi-au deschis apetitul de a participa la zeci de cursuri și seminarii de lidership, programare neurolongvistica, time-management etc. Din 1994 am început practica yoga și studiul astrologiei. Toate cunoștintele si experiența dobândită în sfera astrologiei au la bază o cercetare temeinică și practică autodidată, prin care am urmărit să descopăr micile și marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, împlinirii și evoluției spirituale ale ființelor umane. În 1996 am initiat primul grup de studiu al astrologiei, iar în 1998 am pus bazele Centrului de Cercetări si Aplicatii Astrologice ”Helios” si am organizat primul curs de astrologie la Cluj-Napoca. Din 1999 am demarat proiectul SIMPOZIONULUI NATIONAL DE ASTROLOGIE, un eveniment ce a devinit în scurt timp o tradiție și un loc de întâlnire bi-anuală a iubitorilor acestei științe divinatorii. Locuiesc în Cluj-Napoca cu soția mea Narcisa și împreună coordonăm activitățile Școlii de Astrologie ”Helios”, susținem cursuri de astrologie în peste 9 țări din Europa, oferim consiliere astrologică și organizăm diverse evenimente spirituale, ceea ce ne umple sufletele cu o mare bucurie și încântare.
Află mai multe