Rolul inițiatic al stelelor fixe în relația de cuplu

1 oră 31 minute 45 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

Aceasta confertință are ca scop explicarea Nodurilor Nord si Sud al lui Marte si Venus, ca reprezentand energia egregorului masculin si feminin de pe Pamant. Stiind amanuntele referitoare la conjunctia lor cu stelele fixe si in zodii putem observa dinamica relatiilor din antichitate si pana in zilele noastre.
In cadrul seminarului se exemplifica o metoda de a calcula gradul de rezonanta cu egregorul masculin sau feminin actual si semnificatia acestor energii.

80.00 lei 100.00 lei

Marosy Zoltan

0,0Recenzii instructor
45
Cursanți
1
Cursuri
0
Recenzii

Câteva date personale pe care vrei să le împărtășești cu ceilalți:

Sunt zodia Gemeni cu Asc in Balanta, Uranus pe Asc, Nod Nord cu Marte în Varsator.

Cadru didactic la Universitatea Ecologică din București, doctor inginer în domeniul nanotehnologiei și magnetismului, cu specializări în domeniul tehnologiilor neconvenționale.

Director de cercetare la Academia de Studii Integrale (Integral Studies Academy – UK), Redactor Șef al Revistei MONAD (UK).

Cofondator și vicepreședinte al Asociației de Construcții de tip Zero Energy din București, coordonez secțiunea de biorezonanță ce poate să fie introdusă în construcțiile civile.

Membru în Comisia Națională de Cercetări Antarctice – patronată de Academia Română, sectiunea 3 – Modificări structurale în câmp magnetic din tema 4 de studiu – Spațiul Antarctic analog spațiu extraterestru.

Autorul seriei de cărți – JURNALUL UNUI CĂLĂTOR ÎN TIMP, Editura Daksha.

Astrologia este pentru mine o știință ce se dezvoltă permanent; o artă ce se revelează din ce în ce mai mult.

Astrologia mi-a schimbat viața radical. La 20 de ani nu credeam deloc în astrologie. Dar, fiind un cercetător frenetic, am realizat o serie de studii care mi-au demonstrat rând pe rând că planetele ne influențează semnificativ.

De atunci realizez studii și cercetări care să evidențieze importanța astrologiei ca știință. Cunoascând influența planetelor asupra mea am învățat cum să îmi trăiesc destinul în mod plenar.

Astrologia este un dar de la Dumnezeu pentru oameni, ce s-a primit din partea ființelor extraterestre benefice care au susținut crearea civilizației umane. Avem datoria de a ajunge și noi, ca civilizație, la stadiul în care să ne croim destinul studiind mișcarea misterioasă a stelelor și planetelor.

 

0732 273 296

[email protected]

Află mai multe