Seminar ELECTIVĂ – Cele mai favorabile momente pentru …

În cadrul acestui seminar ne vom focaliza pe fixarea corectă a etapelor tradiționale pentru calcularea elecțiilor și mai ales înțelegerea logică a interdicțiilor și restricțiilor aferente.

2 ore 30 minute 22 înscriși 5,0 (1) Expert

În cadrul acestui seminar ne vom focaliza asupra stabilirii corecte a etapelor pentru calcularea elecțiilor și mai ales înțelegerea logică a interdicțiilor și restricțiilor aferente.

Fiecare hartă electivă este o reală amprentă energetică ce conține în sine tainica energie a începutului. Știm cu toții, că în fiecare început este conservat și codat întregul proces care uremează să se deruleze, precum și elementele sale componente: testele și încercările, fructificarea sau culegerea roadelor, dar și finalul, altfel spus, etapa de încheiere a procesului, ce, de fapt, este o trecere către o nouă etapă („nimic nu moare, nimic nu se sfârșește, ci totul se transformă, se alchimizează”)

Vom aborda exemple din domeniul:

  • Relațional (momentul benefic al căsătoriei sau a logodnei)
  • Spiritual (momentul benefic pentru începerea unui tapas)
  • Material (momentul benefic pentru vânzare-cumpărare, deschiderea unui firme etc.)
  • Sănătății (momentul benefic pentru începerea unui tratament, intervenții chirurgicale)
Show More
100.00 lei

Requirements

  • Absolvirea cursului de astrologie electivă din cadrul Scolii de Astrologie Helios (modulul 3 de astrologie orară)

What Will I Learn?

  • Vom lucra pe cele mai uzuale exemple, ce de regulă sunt cel mai des abordate în cadrul unei astrograme elective:
  • - Relaționale (momentul benefic al căsătoriei sau a logodnei)
  • - Spiritual (momentul benefic pentru începerea unui tapas)
  • - Material (momentul benefic pentru vânzare-cumpărare, deschiderea unui firme etc.)
  • - Sănătate (momentul benefic pentru începerea unui tratament, intervenții chirurgicale)

Zoltan Bartha

Astrolog

5,0Recenzii instructor
502
Cursanți
57
Cursuri
84
Recenzii
M-am născut pe 9 august 1974, leu cu ascendent în capricorn. Am practicat diferite sporturi încă din copilărie, iar artele martiale la nivel de performantă. Întotdeauna am simtit o uimitoare atracție către natură, predominant către munti, ceea ce m-a făcut să devin ghid montan. Sunt pasionat de escalada sportivă (climbing), mountain bike, drumețiile montane, speologie etc. Din adolescentă am fost atras de tradițiile spirituale străvechi – tradiția egipteană, atlantă, grecească, mayasă, orientală și mai ales de traditiile bazinului carpatic. Am absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea în management-marketing. Preocupările față de dezvoltarea personală, înțelegerea limbajului trupului, inteligența emotională mi-au deschis apetitul de a participa la zeci de cursuri și seminarii de lidership, programare neurolongvistica, time-management etc. Din 1994 am început practica yoga și studiul astrologiei. Toate cunoștintele si experiența dobândită în sfera astrologiei au la bază o cercetare temeinică și practică autodidată, prin care am urmărit să descopăr micile și marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, împlinirii și evoluției spirituale ale ființelor umane. În 1996 am initiat primul grup de studiu al astrologiei, iar în 1998 am pus bazele Centrului de Cercetări si Aplicatii Astrologice ”Helios” si am organizat primul curs de astrologie la Cluj-Napoca. Din 1999 am demarat proiectul SIMPOZIONULUI NATIONAL DE ASTROLOGIE, un eveniment ce a devinit în scurt timp o tradiție și un loc de întâlnire bi-anuală a iubitorilor acestei științe divinatorii. Locuiesc în Cluj-Napoca cu soția mea Narcisa și împreună coordonăm activitățile Școlii de Astrologie ”Helios”, susținem cursuri de astrologie în peste 9 țări din Europa, oferim consiliere astrologică și organizăm diverse evenimente spirituale, ceea ce ne umple sufletele cu o mare bucurie și încântare.
Află mai multe