Seminar KARMA DHARMA nr. 4 – Axa IC – MC si punctele de refugiu est-vest

02 ore 26 minute 11 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

În cadrul accestui seminar vom  realiza  o analiză specială a axei FC – MC, vom prezenta rolul fiecăruia dintre cele 2 puncte focar în destinul nostru și vom sublinia importanța punctelor de refugiu –  est si vest – în înțelegerea dinamicii evoluției noastre spirituale.

Metoda specială de analiză a axei FC – MC, ce integrează locurile de refugiu estice si vestice, permite structurarea unei imagini simbolice a sensului vieții. Descifrarea interacțiunii profunde a guvernatorilor acestor axe, prin intermediul  metodei speciale de analiză, dezvăluie legămintele și promisiunile sufletului din această viață.

Vom exemplifica în cadrul acestui seminar, prin intermediul unor astrograme, modul în care diferite persoane au reușit să realizeze salturi și realizări spirituale deosebite, respectiv ce anume a condiționat și testat alte persoane care au devenit victimele diferitelor compromisuri și amânări.

Show More
100.00 lei

Zoltan Bartha

Astrolog

5,0Recenzii instructor
502
Cursanți
57
Cursuri
84
Recenzii
M-am născut pe 9 august 1974, leu cu ascendent în capricorn. Am practicat diferite sporturi încă din copilărie, iar artele martiale la nivel de performantă. Întotdeauna am simtit o uimitoare atracție către natură, predominant către munti, ceea ce m-a făcut să devin ghid montan. Sunt pasionat de escalada sportivă (climbing), mountain bike, drumețiile montane, speologie etc. Din adolescentă am fost atras de tradițiile spirituale străvechi – tradiția egipteană, atlantă, grecească, mayasă, orientală și mai ales de traditiile bazinului carpatic. Am absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea în management-marketing. Preocupările față de dezvoltarea personală, înțelegerea limbajului trupului, inteligența emotională mi-au deschis apetitul de a participa la zeci de cursuri și seminarii de lidership, programare neurolongvistica, time-management etc. Din 1994 am început practica yoga și studiul astrologiei. Toate cunoștintele si experiența dobândită în sfera astrologiei au la bază o cercetare temeinică și practică autodidată, prin care am urmărit să descopăr micile și marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, împlinirii și evoluției spirituale ale ființelor umane. În 1996 am initiat primul grup de studiu al astrologiei, iar în 1998 am pus bazele Centrului de Cercetări si Aplicatii Astrologice ”Helios” si am organizat primul curs de astrologie la Cluj-Napoca. Din 1999 am demarat proiectul SIMPOZIONULUI NATIONAL DE ASTROLOGIE, un eveniment ce a devinit în scurt timp o tradiție și un loc de întâlnire bi-anuală a iubitorilor acestei științe divinatorii. Locuiesc în Cluj-Napoca cu soția mea Narcisa și împreună coordonăm activitățile Școlii de Astrologie ”Helios”, susținem cursuri de astrologie în peste 9 țări din Europa, oferim consiliere astrologică și organizăm diverse evenimente spirituale, ceea ce ne umple sufletele cu o mare bucurie și încântare.
Află mai multe