Seminar KARMA DHARMA nr. 4 – Axa IC – MC si punctele de refugiu est-vest

02 ore 26 minute 1 înscriși Fără recenzii Nivel intermediar

TEMA 4: Analiza specială a axei FC – MC si rolul fiecărui punct focar în destinul nostru. Importanța punctelor de refugiu est si vest în înțelegerea dinamicii evoluției noastre spirituale

Metoda specială de analiza a axei FC – MC ce integrează locurile de refugiu estice si vestice, structurează chiar imaginea simbolică a sensului vieții. Descifrarea interacțiunii profunde a guvernatorilor acestei metode speciale conduce sufletul spre împlinirea legămintelor sale în fața lui Dumnezeu.

Vom exemplifica în cadrul acestui seminar, prin intermediul unor astrograme, modul în care diferite persoane au reușit să realizeze salturi și realizări spirituale deosebite, respectiv ce anume a condiționat și testat alte persoane care au devenit victimele compromisuri și amânărilor.

Show More
100.00 lei

Zoltan Bartha

Astrolog

5,0Recenzii instructor
85
Curanți
34
Cursuri
15
Recenzii
M-am născut pe 9 august 1974, leu cu ascendent în capricorn. Am practicat diferite sporturi încă din copilărie, iar artele martiale la nivel de performantă. Întotdeauna am simtit o uimitoare atracție către natură, predominant către munti, ceea ce m-a făcut să devin ghid montan. Sunt pasionat de escalada sportivă (climbing), mountain bike, drumețiile montane, speologie etc. Din adolescentă am fost atras de tradițiile spirituale străvechi – tradiția egipteană, atlantă, grecească, mayasă, orientală și mai ales de traditiile bazinului carpatic. Am absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea în management-marketing. Preocupările față de dezvoltarea personală, înțelegerea limbajului trupului, inteligența emotională mi-au deschis apetitul de a participa la zeci de cursuri și seminarii de lidership, programare neurolongvistica, time-management etc. Din 1994 am început practica yoga și studiul astrologiei. Toate cunoștintele si experiența dobândită în sfera astrologiei au la bază o cercetare temeinică și practică autodidată, prin care am urmărit să descopăr micile și marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, împlinirii și evoluției spirituale ale ființelor umane. În 1996 am initiat primul grup de studiu al astrologiei, iar în 1998 am pus bazele Centrului de Cercetări si Aplicatii Astrologice ”Helios” si am organizat primul curs de astrologie la Cluj-Napoca. Din 1999 am demarat proiectul SIMPOZIONULUI NATIONAL DE ASTROLOGIE, un eveniment ce a devinit în scurt timp o tradiție și un loc de întâlnire bi-anuală a iubitorilor acestei științe divinatorii. Locuiesc în Cluj-Napoca cu soția mea Narcisa și împreună coordonăm activitățile Școlii de Astrologie ”Helios”, susținem cursuri de astrologie în peste 9 țări din Europa, oferim consiliere astrologică și organizăm diverse evenimente spirituale, ceea ce ne umple sufletele cu o mare bucurie și încântare.
Află mai multe