Zile
Ore
Minute
Secunde


Zoltan Bartha​

Fondatorul și Presedintele Centrului de Cercetări și Aplicații Astrologice ”Helios”

Program

VINERI, 12 APRILIE

16:10 – 17:00 ~ Conferință: „Anotimpurile relațiilor si ciclurile planetare ” – Bartha Zoltan

17:00 – 17:50 ~ Conferință: „Planul relațional și influența karmică a tranzitelor saturniene” – Ligia Pluscal

20:30 – 22:30 ~ Vizionare film cu mesaj spiritual – relațional ce va conține unele comentarii astrologice importante

SÂMBĂTĂ, 13 APRILIE

10:00 – 10:50 ~ Conferinţă: „Cum influențează tranzitele Nodurilor Lunare peste tema natală destinele unei relații” – Felicia Bratu

11:25 – 13:10 ~ Conferinţă și seminar: „Rolul initiatic al stelelor fixe in relatia de cuplu” – Zoltan Marosy 

16:00 – 16:50 ~ Conferinţă: „Prognozele relaționale conjugate pe tranzite și revoluția solară” – Narcisa Bartha

17:00 – 17:50 ~ Conferinţă: „Tiparul karmic relațional al acestei vieți din perspectiva astrologiei” – Zoltan Bartha

20:30 – 22:00 ~ Seară cu discuții libere despre astrologia relațională

DUMINICĂ, 14 APRILIE

09:00 – 09:50 ~ Conferinţă: „Calcularea momentului căsătoriei civile și religioase” – Narcisa Bartha

10:20 – 11:10 ~ Conferinţă: „Cum să armonizăm cuadraturile într-o relație de cuplu. O perspectivă astro-psihologicăRazvan Pop

12:00 – 12:50 ~ Conferinţă: „Influența perioadei nefaste ale Lunii în Via Combusta asupra relațiilor, atât la începutul lor cât și în anumite perioade” – Diana Șerban

13:00 – 13:50 ~ Conferinţă: „Prezentarea unei metode inedite de determinare a factorilor care ne influențează relațiile – ce ne ajută și ce ne saboteză relațiile” – Zoltan Bartha


Băile Tușnad - Hotel Ciucas

Peste 80 % din întrebările care sunt formulate în cadrul unei consilieri astrologice sunt cu specific relațional. Este firesc, pentru că relațiile pe care le avem definesc sistemul nostru de valori, definesc aspirațiile noastre și adevărata noastră natură umană.
Ne propunem în cadrul acestui Simpozion de Astrologie să abordăm mai degrabă contextul SPAȚIO-TEMPORAL în care ia naștere, se dezvoltă sau se finalizează o relație, decât compatibilitatea celor doi. Vom înțelege astfel integrarea relației în AMBIANȚA UNIVERSALĂ, în contextul unei necesități destinice.
Exact cum nu întâmplător ne naștem într-un moment precis și într-un loc anume, tot astfel nici relațiile nu se poat forma oricând și oriunde
„De ce tocmai atunci m-am îndrăgostit, de ce atunci m-am desparțit, de ce tocmai acolo în acel loc?” – pot fi doar câteva întrebări la care vom urmări să răsăundem cu ajutorul astrologie hermetice.

 

Din culisele programului:

 • Fundalul astrologic a începutului unei relații și implicațiile sale karmice
 • Rolul planetelor transpersonale în relațiile interumane
 • Importanța uimitoare a ciclurilor planetare individuale și combinate
 • Ciclurile combinate dintre Venus, planeta iubirii și celelalte planete
 • Care sunt implicațiile karmice ale relațiilor
 • Cum se evidenațiează datoriile karmice între diferite suflete
 • Care sunt secretele poziției natale a Lunii în construirea armonioasă a relațiilor
 • De ce multe relații sunt încercate sau chiar spulberate de ciclurile conjugate ale planetelor teribile Marte și Saturn
 • Sistemul de autoapărare și protecție a guvernatorul casei a 7-a atunci când relația noastră este amenințată sau agresată.
 • Casa și guvernatorul Nodului Lunar Sud, sau cum ne sabotăm relațiile

 Pachetul de cazare cu demipensiune bufet suedez:

Cameră single 660 ron / 2 nopți
Loc în cameră dublă: 478 ron / persoană / 2 nopți

Prețul de cazare include:

 • loc în cameră cu sau fără balcon
 • micul dejun și cina lacto-vegetariană, ambele bufet suedez
 • acces gratuit si nelimitat la centru spa (piscină, sauna și jacuzzi)

 Taxa de participare400 ron

Poze de la Simpozionul din 2023

De mai mulți ani particip la Simpozioanele de Astrologie. Fiecare a fost ca o hrană pe care o primea sufletul meu, dublată de o frumoasă încărcătură emoțională... Toate zilele petrecute aici sunt pline de revelații și experiențe minunate. Da! A fost minunat!!! Mulțumesc!

Mihaela Gheorghiu

Multumesc din suflet pentru toate sfaturile și informațiile frumoase pe care le-am auzit în cadrul acestui eveniment. Sunteți oameni deosebiti. Mă bucur mult că am avut ocazia în această viață să vă întâlnesc!

Roxana Elena

Mii de mulțumuri pentru tot ceea ce ne-ați oferit. Toate prezentările voastre sunt o încântare pentru suflet!

Gabriela

Felicitari pentru acest Simpozion, a fost fantastic! Mulțumesc și pentru generozitatea de a împărtăși cu noi experienta practică în domeniul Astrologiei!! Am participat de-a lungul vremii la mai multe Simpozioane de Astrologie, care mi-au îmbogățit cunoașterea în domeniul Astrologiei! Mulțumesc!

Alina Tanasescu

Multumesc din suflet! Mi se împleticesc cuvintele la câte aș avea de zis... întalnirea cu Astrologia și mai ales în formatul prezentat de voi, este pentru mine o regăsire profundă care mi-a făcut ființa să înflorească

Dana Stoica

La rândul meu, vreau să vă multumesc pentru tot ce am învățat de la voi până acum! Mă bucur că v-am intalnit! La cât mai multe evenimente frumoase împreună!

Cristina Prisecaru

De ce particip cat de des posibil la simpozioanele de astrologie? Pentru ca imi da posibilitatea de a avea informatii si de a invata lucruri care in mod normal ar dura poate luni de zile ca proces. In cadrul Simpozioanelor informatia este mult mai condensata si de fiecare data vin acasa imbogatita peste masura cu revelatii, cu intelegeri si cu claritati atat vis-a-vis de aspecte astrologice personale cat si de aspecte astrologice de interpretare complexe. Pentru mine aceste simpozioane sunt un festin de intelepciune data de Univers. Sunt recunoscatoare ca am ajuns sa fac parte din comunitatea acestei scoli de astrologie care are o interpretare hermetica antica pentru ca tot ce era valabil acum mii de ani, este vaabil si astazi. Iar profesorii acestei scoli Astrohelios sunt cei prin care am reusit cel mai bine sa aplic astrologia.

Amina Bunescu

Încep prin a mulțumi pentru revelațiile și cunoștințele acumulate în acest week-end, la acest Simpozion. Mi-a modificat foarte mult percepția despre ce cunoștințe trebuie să aibă un astrolog și m-a maturizat și responsabilizat semnificativ vis-a-vis de timpul pe care trebuie să-l rezerv studiului Astrologiei. Multumesc din suflet!

Cristina Dobre

Multumesc foarte mult pentru fiecare prezentare din domeniul Astrologiei! De fiecare dată când vin la cursuri și Simpozioanele de Astrologie, mi se dezvăluie noi și noi taine despre mine însămi și mă minunez tot mai mult de complexitatea fiecăruia dintre noi, dar și de ne-diferențierea ce există la un nivel superior. Dincolo de ceea ce ne este expus din punct de vedere astrologic, învăț foarte mult din atitudinea celor care prezintă! Multumesc pentru toate acestea!

Marius Anghel

Te așteptăm în comunitatea
iubitorilor de astrologie Astrohelios

Cursuri

Află mai multe despre activitatea noastră până la începerea evenimentului, urmând unul din cursurile sau seminariile disponibile în catalogul nostru. 

Ediții anterioare